Hokej Hokej/Izveštaji

Zvezda ide kući pevajući

SKHL Crvena zvezda

Hokejaši Crvene zvezde su večeras veoma oslabljeni izašli na megdan ekipi Hidria Jesenica. Trener Jovica Rus nije mogao da računa na Ivana Jankovića, Vjačeslava Čegrintseva, Arsenija Rankovića, ali ni na novopridošlog Evgenija Kasitskog koji nema šengen, pa tako nije mogao danas da otputuje sa ekipom. Ipak, to nije zaustavilo ostatak Zvezdinih oklopnika da ostvare pobedu. Jednom dobrom i sigurnom igrom crveno-beli su odneli bodove kući.

HD Hidria Jesenice – SKHL Crvena zvezda 0:5 (0:2, 0:3, 0:0)

Zvezda je odlično započela ovaj meč. Nakon samo četri minute igra, Marko Dragović je asistirao Ivanu Aniću za vodstvo od 0:1. A onda na samom kraju ove trećine mladi Mateja Popović, na asistenciju BrkušaninŠpanjević, smešta pak u mrežu Jesenica za 0:2.

Nastavila je Zvezda istim ritmom i u drugoj trećini, pa je prvo preko Matije Vukovića i 33. minuti (asistencija DragovićŠpanjević) došla do 0:3, a samo 50 sekundi ksnije preko Marka Dragovića (asistencija PopovićPodunavac) do velikih 0:4. U 39. minuti na semaforu je stajalo 0:5, a gol je bio delo Daniela Mihala na asistenciju Pavla Podunavca.

Na golu Crvene zvezde usledila je izmena. Petar Stepanović zamenio je odličnog Juga Mitića za poslednjih 20 minuta za vreme kojih nismo vifeli ni jedan pogodak.

Crvena zvezda: Mitić, Stepanović, Anić, Anđelković, Brkušanin, Daniel, Dragović, Janković, Mlađenović, Novaković, Podunavac, Popović, Ristić, Španjević, Vuković, Cvik

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama