Hokej Hokej/Najava utakmica

Zvezda u subotu gostuje Jesenicama

SKHL Crvena zvezda

Hokejaši Crvene zvezde će ove subote (26. oktobar) otputovati u Sloveniju gde će u okviru IHL takmičenja odigrati meč protiv ekipe HD Hidra Jesenice.

Nakon odigranog Kontinental Kupa crveno-beli oklopnici vraćaju se svojim obavezama u regionalnom takmičenju. Protivnik je, kao što smo već rekli, ekipa HD Hidra Jesenice koja trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli (Zvezda je peta), ali sa jednom utakmicom više na svom kontu.

Inače, ova ekipa Jesenica je mahom sastavljena od mlađih domaćih igrača (Slovenaca) kojima je dana prilika da se dokažu i tako nametnu treneru prve ekipe Jesenica koja igra u AHL takmičenju. Upravo iz tog razloga, izabranicima Jovice Rusa neće biti ni malo lako i trebaće dobro da oznoje dres kako bi se iz Jesenica vratila sa tri osvojena boda.

Jesenice su svoje tri pobede ostvarile protiv Celja (3:2), Triglava (4:2) i Medveščaka (5:0), a pretrpele su poraze od Mladosti (1:4), Vojvodine (3:4) i Slavije (2:3, posle produžetaka). Upravo ovi rezultati pozivaju na oprez i iskreno se nadamo da će naši igrači u ovaj duel ući maksimalno motivisani da pobede.

Trener Jovica Rus još uvek neće moći da računa na neke igrače, pa će roster biti skraćen. Veliki hendikep će biti neigranje Vlačeslava Čegrintseva, Ivana Jankovića, kao i odsustvo golmana Arsenija Rankovića.

Putnici za Jesenice su: Jug Mitić, Petar Stepanović, Marko Brkušanin, Pavle Podunavac, Ivan Anić, Mihal Daniel, Marko Dragović, Andrej Cvik, Uglješa Novaković, Andrija Španjević, Dušan Janković, Vasilije Anđelković, Mašić Antonije, Mirko Marković, Matija Vuković, Evgenij Kasitski, Marko Mladenović, Mateja Popović.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama