Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Звезда у суботу гостује Јесеницама

СКХЛ Црвена звезда

Хокејаши Црвене звезде ће ове суботе (26. октобар) отпутовати у Словенију где ће у оквиру ИХЛ такмичења одиграти меч против екипе ХД Хидра Јесенице.

Након одиграног Континентал Купа црвено-бели оклопници враћају се својим обавезама у регионалном такмичењу. Противник је, као што смо већ рекли, екипа ХД Хидра Јесенице која тренутно заузима четврто место на табели (Звезда је пета), али са једном утакмицом више на свом конту.

Иначе, ова екипа Јесеница је махом састављена од млађих домаћих играча (Словенаца) којима је дана прилика да се докажу и тако наметну тренеру прве екипе Јесеница која игра у АХЛ такмичењу. Управо из тог разлога, изабраницима Јовице Руса неће бити ни мало лако и требаће добро да озноје дрес како би се из Јесеница вратила са три освојена бода.

Јесенице су своје три победе оствариле против Цеља (3:2), Триглава (4:2) и Медвешчака (5:0), а претрпеле су поразе од Младости (1:4), Војводине (3:4) и Славије (2:3, после продужетака). Управо ови резултати позивају на опрез и искрено се надамо да ће наши играчи у овај дуел ући максимално мотивисани да победе.

Тренер Јовица Рус још увек неће моћи да рачуна на неке играче, па ће ростер бити скраћен. Велики хендикеп ће бити неиграње Влачеслава Чегринтсева, Ивана Јанковића, као и одсуство голмана Арсенија Ранковића.

Путници за Јесенице су: Југ Митић, Петар Степановић, Марко Бркушанин, Павле Подунавац, Иван Анић, Михал Даниел, Марко Драговић, Андреј Цвик, Угљеша Новаковић, Андрија Шпањевић, Душан Јанковић, Василије Анђелковић, Машић Антоније, Мирко Марковић, Матија Вуковић, Евгениј Каситски, Марко Младеновић, Матеја Поповић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама