Ostali sportovi SDCZ

Obnavlja se skijašku klub

U utorak 29. oktobra na stadionu „Rajko Mitić“ biće održana koktel promocija povodom obnavljanja Skijaškog kluba Crvena zvezda i predstavljanja prvog dečijeg ski kampa koji će se realizovati tokom sezone 2019/20.

Vizija ski kampa Crvene zvezde je da veliki deo predškolske i školske populacije prođe kroz program kampa i upozna se sa osnovama skijanja i snouborda. Kvalitetno provedeno vreme, kao i interesantni sadržaji kampa, povećaće mogućnost da se mladi usmere ka pravim vrednostima, kao što je sport, a u isto vreme udalje od životnih stranputica.

Sam događaj je koncipiran tako da, nakon uvodne reči, za koju je zadužen naš poznati glumac i vatreni zvezdaš Aleksandar Radojičić, o samom kampu govore treneri i ljudi sa terena.

Događaju će prisutvovati zvanice iz javnog života, prvenstveno poznati zvezdaši, počevši od onih iz različitih sportskih sfera do onih iz sveta filma, umetnosti i šou biznisa, kao što su Aleksandar Radojičić, Viktor Savić, Ivan Ivanović, Milan Kalinić, Matija Bećković…

Izvor: SDCZ, zvanični sajt

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama