Košarka Košarka/Vesti

Ko će sesti na Zvezdinu klupu? (anketa)

Danas je predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, održao konferenciju za štampu na kojoj smo saznali ono o čemu se špekulisalo u javnosti. Milan Tomić više nije trener Crvene zvezde!

Ipak, i pored toga što je Čović rekao da su se Zvezda i Tomić rastali u najboljim mogućim odnosima, mnogi veruju da je Tomić u stvari hteo da ode, ššto na neki način sugeriše i njegovo ponašanje na meču sa Krkom. Sve u svemu, šta god da je razlog, Zvezda trenutno nema glavnog trenera. Tu ulogu će trenutno preuzeti Andrija Gavrilović (dosadašnji Tomićev pomočnik), ali sumnjamo da će na toj poziciji i da ostane.

Čović je na današnjoj konferenciji za štampu naglasio kako su dobri strani treneri nedostupni za Zvezdu (finansijski) i kako veruje da mladim trenerima sa ovih prostora treba dati priliku. Jedno od pitanja koje su mu novinari postavili jeste bilo i o mogućem angažovanju trenera FMP-a, Vladimira Jovanovića, na šta je predsednik crveno-belih rekao da se i to razmatra kao opcija.

Što se navijača tiče, oni su razočarani trenutnim dešavanjima. Sezona je krenula veoma pompezno, kupovale su se sezonske karte jer su mnogi verovali (a i mi među njima) da će ovo biti jedna vrhunska, top, sezona. Naravno, sve lađe nisu još potonule, ali kada razmišljate o trenutnom rosteru i nekom mladom, neiskusnom, treneru na našoj klupi, kao i izazovima koji čekaju crveno-bele košarkaše, onda se zaista zapitate šta da očekujete u nastavku sezone.

Mnogi su bili skeptični i jedva su čekali da vide leđa Dušanu Alimpijeviću, čoveku koji je ostvario 11 pobeda u Evroligi i za dlaku mu je izmakla titula u ABA ligi. Da li je onda realno očekivati da Vladimir Jovanović ima veću podršku i kredibilitet kod navijača.  Neki bi na našoj klupi voleli da vide Igora Kokoškova ili Sašu Obradovića, ali oni su, kako stvari stoje, najverovatnije nerealna opcija.

Koga bi vi voleli da vidite na klupi Crvene zvezde?

Sorry, there are no polls available at the moment.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama