Fudbal Fudbal/Najava utakmica Fudbal/Omladinski pogon

Zvezdini omladinci spremni za Totenhem

Omladinci FK Crvena zvezda

Omladinci Crvene zvezde žele da se iz Londona vrate sa pozitivnim rezultatom. Naime, puleni trenera Slavoljuba Đorđevića odradili su danas poslednji trening pred treću utakmicu Lige šampiona mladih, a sve to na terenima fudbalske Akademije Totenhema.

Pred ovu utakmicu, u kojoj tim iz Londona ima imperativ pozitivnog rezultata, trener Đorđević je govorio na konferenciji za štampu.

– Učešće u Ligi šampiona smatramo kao nagradu za predan rad i trud koji svakodnevno ulažemo. Totenhem je favorit na sutrašnjem meču, ali bio je i Bajern pa smo se iz Minhena vratili neporaženi. Obećavamo da ćemo za grb i dres Crvene zvezde koji nosimo učiniti sve, da ćemo se boriti do poslednjeg atoma snage, a na kraju utakmice videćemo za šta će to biti dovoljno. Svi igrači na koje mogu da računam su spremni i jedva čekamo da utakmica počne. Analizirali smo rivala, imaju odličan tim, ali ne predajemo se. Mi smo Crvena zvezda i posedujemo kvalitet koji smo demonstrirali u prva dva kola. Uz Božiju pomoć verujem da možemo do dobrog rezultata – poručuje Slavoljub Đorđević, šef stručnog štaba Zvezdinih nada.

Put Londona krenula su dvadesetorica fudbalera naše omladinske selekcije: Andrija Katić, Ognjen Lukić, Stefan Mitrović, Aleksandar Lukić, Mirko Milikić, David Pisar, Nikola Savić, Andrej Đurić, Uroš Blagojević, Aleksa Matić, Aleksandar Ilić, Martin Novaković, Petar Piplica, Miloš Pantović, Andrija Radulović, Marko Dedijer, Stefan Pešović, Borisav Burmaz, Ilija Babić i Marko Lazetić.

Utakmica trećeg kola Lige šampiona mladih između Totenhema i Crvene zvezde igra se u utorak, 22. oktobra sa početkom u 16 časova po našem vremenu. Direktan prenos susreta je na našem Jutjub kanalu Zvezda Kids.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama