Фудбал Фудбал/Најава утакмица Фудбал/Омладински погон

Звездини омладинци спремни за Тотенхем

Омладинци ФК Црвена звезда

Омладинци Црвене звезде желе да се из Лондона врате са позитивним резултатом. Наиме, пулени тренера Славољуба Ђорђевића одрадили су данас последњи тренинг пред трећу утакмицу Лиге шампиона младих, а све то на теренима фудбалске Академије Тотенхема.

Пред ову утакмицу, у којој тим из Лондона има императив позитивног резултата, тренер Ђорђевић је говорио на конференцији за штампу.

– Учешће у Лиги шампиона сматрамо као награду за предан рад и труд који свакодневно улажемо. Тотенхем је фаворит на сутрашњем мечу, али био је и Бајерн па смо се из Минхена вратили непоражени. Обећавамо да ћемо за грб и дрес Црвене звезде који носимо учинити све, да ћемо се борити до последњег атома снаге, а на крају утакмице видећемо за шта ће то бити довољно. Сви играчи на које могу да рачунам су спремни и једва чекамо да утакмица почне. Анализирали смо ривала, имају одличан тим, али не предајемо се. Ми смо Црвена звезда и поседујемо квалитет који смо демонстрирали у прва два кола. Уз Божију помоћ верујем да можемо до доброг резултата – поручује Славољуб Ђорђевић, шеф стручног штаба Звездиних нада.

Пут Лондона кренула су двадесеторица фудбалера наше омладинске селекције: Андрија Катић, Огњен Лукић, Стефан Митровић, Александар Лукић, Мирко Миликић, Давид Писар, Никола Савић, Андреј Ђурић, Урош Благојевић, Алекса Матић, Александар Илић, Мартин Новаковић, Петар Пиплица, Милош Пантовић, Андрија Радуловић, Марко Дедијер, Стефан Пешовић, Борисав Бурмаз, Илија Бабић и Марко Лазетић.

Утакмица трећег кола Лиге шампиона младих између Тотенхема и Црвене звезде игра се у уторак, 22. октобра са почетком у 16 часова по нашем времену. Директан пренос сусрета је на нашем Јутјуб каналу Звезда Кидс.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама