Hokej Hokej/Izveštaji

Mlađe selekcije Crvene zvezde ubedljive protiv Vojvodine, U8 polovičan

SKHL Crvena zvezda, mlađe kategorije

Kao što smo vas ranije obavestili, danas su na led izašle mlađe selekcije Crvene zvezde i to do 12 i 16 godina. Dok seniori biju svoje bitke u Kontinental Kupu u Ukrajini, mlađe selekcije igraju utakmice državnog prvenstva sa željom da pokažu da će ove sezone da konkurišu za najviši plasman.

Nažalost, Zvezdina žalba, povodom registrovanih utakmica za Partizan, nije usvojena, pa će tako crveno-beli imati teži put da dođu do prvog mesta. Ipak, to nije obeshrabrilo mlade hokejaše koji su danas za protivnike imali vršnjake iz Novog Sada.

Prvi su na led izašli hokejaši do 12 godina i odigrali jedan odličan meč u kome su savladali Vojvodinu sa velikih 13:1. Odmah posle njih na led je izašla selekcija do 16 godina koja je doslovno bila brutalna i ostvarila neverovatnu pobedu od 28:0!!!

Trener obe selekcije, Marko Juloski, kao i njegov asistent, Srđan Ristić, mogli su da budu prezadovoljni izdanjem svojih pulena. Naravno, još dosta truda i rada čeka ove mlade hokejaše, ali verujemo da će uz pomoć ljudi iz kluba uspeti da ove sezone dođu do trona.

SKHL Crvena zvezda i Red tim (U8)

 

Sa druge strane, slekcije najmlađih Zvezdinih hokejaša U8 (Crvena zvezda i Red tim) nastupile su u na turniru Saveza u Novom Sadu. Ovaj turnir je u stvari bivše takmičenje ERSTE banke, Liga budućih šampiona, koja je iz razloga znanih samo Savezu prestala kao takva da postoji.

Inače, ove buduće šampione našeg kluba, predvodili su treneri Boris Danon i Ivan Jovanović. Na turniru su pored naše dve ekipe učestvovali još NS Stars, Vojvodina, Spartak i Partizan. Crvena zvezda je ostvarila sve pobede, dok je Red tim, nažalost, zabeležio sve poraze. Ali, ono što je važnije od svega jeste da ta deca stiču nova iskustva i nove prijatelje, a to će im jednog dana biti i te kako od koristi.

2 Komentara

Kliknite da biste objavili komentar

  • pa kako mozete da kazete da je U8 polovičan?
    Zvezda U8 je povedila sve protivnike: NS Stars 5:0, Partizan 2:0, Spartak 3:1, Vojvodinu 10:2. Read Team nije U8. Tu ima dečice od 5-6 godina…

    • Rečeno nam je da je takmičenje za selekciju U8 (bivša Liga budućih šampiona), tako da se faktički Red tim takmičio kao U8 bez obzira na godine neke dece (tako nam je barem preneseno).

Skoči na traku sa alatkama