Хокеј Хокеј/Извештаји

Млађе селекције Црвене звезде убедљиве против Војводине, У8 половичан

СКХЛ Црвена звезда, млађе категорије

Као што смо вас раније обавестили, данас су на лед изашле млађе селекције Црвене звезде и то до 12 и 16 година. Док сениори бију своје битке у Континентал Купу у Украјини, млађе селекције играју утакмице државног првенства са жељом да покажу да ће ове сезоне да конкуришу за највиши пласман.

Нажалост, Звездина жалба, поводом регистрованих утакмицa за Партизан, није усвојена, па ће тако црвено-бели имати тежи пут да дођу до првог места. Ипак, то није обесхрабрило младе хокејаше који су данас за противнике имали вршњаке из Новог Сада.

Први су на лед изашли хокејаши до 12 година и одиграли један одличан меч у коме су савладали Војводину са великих 13:1. Одмах после њих на лед је изашла селекција до 16 година која је дословно била брутална и остварила невероватну победу од 28:0!!!

Тренер обе селекције, Марко Јулоски, као и његов асистент, Срђан Ристић, могли су да буду презадовољни издањем својих пулена. Наравно, још доста труда и рада чека ове младе хокејаше, али верујемо да ће уз помоћ људи из клуба успети да ове сезоне дођу до трона.

СКХЛ Црвена звезда и Ред тим (У8)

 

Са друге стране, слекције најмлађих Звездиних хокејаша У8 (Црвена звезда и Ред тим) наступиле су у на турниру Савеза у Новом Саду. Овај турнир је у ствари бивше такмичење ЕРСТЕ банке, Лига будућих шампиона, која је из разлога знаних само Савезу престала као таква да постоји.

Иначе, ове будуће шампионе нашег клуба, предводили су тренери Борис Данон и Иван Јовановић. На турниру су поред наше две екипе учествовали још НС Старс, Војводина, Спартак и Партизан. Црвена звезда је остварила све победе, док је Ред тим, нажалост, забележио све поразе. Али, оно што је важније од свега јесте да та деца стичу нова искуства и нове пријатеље, а то ће им једног дана бити и те како од користи.

2 Коментарa

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама