Hokej Hokej/Najava utakmica

Veterani i mlađe selekcije (U12 i U16) protiv Vojvodine

Veterani Crvene zvezde odigraće svoju prvu prvenstvenu utakmicu u okviru Prve B lige. Oni će u Novom Sadu od 13 časova (nedelja 20. oktobar) odmeriti svoje snage protiv ekipe Vojvodine, a nadamo se i verujemo da će nas ove sezone obradovati i titulom prvaka, što im od sveg srca želimo.

Spisak putnika za Novi Sad: rukovodstvo Mitar i Aca, golman: Peca, igrači: Čuković, Ljuba, Daba, Ribica, Tale, Pavke K, Šile, Englez, Crni, Kengur, Kravljanac, Šarac, Šijaković, Slavko.

Mlađe selekcije hokejaškog kluba Crvena zvezda ovog vikenda (subota) će odigrati utakmice protiv ekipe Vojvodine (U12 i U16).

Prvo će na led (subota) izaći ekipa U12 koju predvodi trener Marko Juloski. Ovaj meč zakazan je za 15:50 časova, odmah posle tog meča, od 17:30 časova, na led će izaći selekcija do 16 godina koju sa klupe predvodi Srđan Ristić.

U12 ovaj meč protiv Vojvodine dočekuje nakon pobede nad NS Starsom od 5:1 i u redovima crveno-belih veruju da će mlađahni hokejaši ponovo pružiti odličnu partiju i slaviti pobedu.

Selekcija U16 faktički igra svoj prvi zvanični meč ove sezone i ovo je lepa prilika za pulene Srđana Ristića da pokažu šta znaju i da pobedom započnu ovu sezonu.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama