Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Ветерани и млађе селекције (У12 и У16) против Војводине

Ветерани Црвене звезде одиграће своју прву првенствену утакмицу у оквиру Прве Б лиге. Они ће у Новом Саду од 13 часова (недеља 20. октобар) одмерити своје снаге против екипе Војводине, а надамо се и верујемо да ће нас ове сезоне обрадовати и титулом првака, што им од свег срца желимо.

Списак путника за Нови Сад: руководство Митар и Аца, голман: Пеца, играчи: Чуковић, Љуба, Даба, Рибица, Тале, Павке К, Шиле, Енглез, Црни, Кенгур, Крављанац, Шарац, Шијаковић, Славко.

Млађе селекције хокејашког клуба Црвена звезда овог викенда (субота) ће одиграти утакмице против екипе Војводине (У12 и У16).

Прво ће на лед (субота) изаћи екипа У12 коју предводи тренер Марко Јулоски. Овај меч заказан је за 15:50 часова, одмах после тог меча, од 17:30 часова, на лед ће изаћи селекција до 16 година коју са клупе предводи Срђан Ристић.

У12 овај меч против Војводине дочекује након победе над НС Старсом од 5:1 и у редовима црвено-белих верују да ће млађахни хокејаши поново пружити одличну партију и славити победу.

Селекција У16 фактички игра свој први званични меч ове сезоне и ово је лепа прилика за пулене Срђана Ристића да покажу шта знају и да победом започну ову сезону.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама