Фудбал Фудбал/Најава утакмица

Милојевић позвао навијаче да направе сјајну атмосферу

Тренер Црвене звезде, Владан Милојевић, обратио се данас новинарима пред меч 12. кола Суперлиге Србије коју црвено-бели играју против екипе Рада (петак, 20 часова).

– После кратке паузе поново се враћамо обавезама у домаћем првенству. Прва препрека је екипа Рада која у својим редовима има доста квалитетних играча. Промена тренера је значила “грађевинарима”, а мој колега Радојичић је и прошле се оне радио одличан посао са екипом Пролетера који је прошле сезоне била хит првенства. Бодовни салдо није испратио Радове добре игре, али сигуран сам да ће и то временом доћи. Долазе на Маракану да одиграју једну добру, растерећену утакмицу. Имају скуп јако искусних и добрих играча, интернационалаца и повратника у наш фудбал. Очекујем лепу утакмицу и без озбира што је радни дан позвао бих што више навијача да дођу на трибине и направе сјајњу атмосферу. Ми смо једна душа и срце и сигурно је да без њих нисмо исти. У наредном периоду имамо доста утакмица. У домаћем првенству сваки бод је битан, а напоменуо сам да је освајање шампионске титуле наш приотрет и даћемо максимум да сутра одиграмо добру утакмицу – истакао је Милојевић и додао:

– Очекујемо повратак Бена, Борјана и Дегенека који су имали обавезе мало дуже. Сви моји играчи који су наступали за репрезентацију су добро одиграли и желео бих да истакнем велику победу Канаде против САД у којој је Борјан сачувао мрежу и сигурно смо поносни због тога. Такође, Дегенек и Бен су забележили победе, Бен је био и стрелац за Коморе. Пауза нам је добро дошла, имали смо неке ситне повреде које смо санирали и очекујем да од утакмице са Тотенхемом ћемо имати све играче у тренажном процесу. Боаћи је имао малу повреду коју вуче већ дуже време, као и Гајић, али следеће недеље очекујем да будемо у пуном саставу – рекао је Милојевић и наставио

– Криво ми је ако играчи који су позвани за репрезентацију не играју, али то није до мене. Са друге стране, драго ми је што фудбалери које тренирам добијају сатисфакцију позивањем у националне тимове. Треба да им буде част и задовљство да представљају своју земљу и да се одазивају позивима.

– Цео тим је заслужан за све резултате постигнуте у претходном периоду. Симић је одлично одиграо и постигао четири гола, а имао је прилику да постигне много више. Симић је стандардан као и остали, рекао сам доста пута да је мој избор ко ће играти. Драго ми је да су играчи, који немају толику минутажу, мотивисани и фокусирани на обавезе. Ми смо професионалци и није нам лако. Против Трепче су одлично су одрадили посао и поносан сам на то. Они треба да раде свој посао и зато су овде – закључио је Милојевић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама