Ватерполо Ватерполо/Извештаји СДЦЗ

Звездини ватерполисти убедљиви против Морнара

Црвена звезда - Морнар

Ватерполисти Црвене звезде били су сигурни у данашњем мечу против сплитског Морнара и славили убедљиво резултатом 14:7 (3:1, 3:1, 3:3, 5:2). Изабраници Игора Милановића су се показали у одличном светлу и заслужено остварили ову убедљиву победу.

Ватерполисти Црвене звезде одлично су одиграли прву четвртину овог сусрета. Головима Радовића и Танкосић Звезда је водила са 2:0. Играч Морнара Бан успева да смањи на 2:1, али Радовић својим другим поготком доноси водство црвено-белима од 3:1. Могла је Звезда до још убедљивије предности у овом периоду игре, али није искористила неке изгледне прилике.

Друга четвртина креће голом Шулца за водсто од 4:1, а исти играч постиже још један погодак за 5:1. Шулц је био неумољив у овој четвртини, па је својим трећим поготком донео Звезди водство од 6:1, али ја преко Крековића Морнар успео да смањи на 6:2.

Трећа четвртина почиње голом гостију. Бан је постигао свој други погодак за 6:3. Ипак, веома брзо црвено-бели се враћају на четри гола предности. За 7:3 погодио је Гусаров. Није се дуго чекало на осми погодак који је постигао Васин за максималних +5 (8:3). Најистакнутији појединац у екипи гостију, Бан, постиже свој трећи погодак и смањује Звездино водство на 8:4. Бушелић успева да постигне још један гол за Морнар, па је Звездино водство смањено на 8:5, међутим Танкосић враћа предност на +4 (9:5).

Последњи период почиње новим голом Танкосића за 10:5, а Радовић својим трећим голом доноси +6 за црвено-беле (11:5). Јерковић из петерца смањује на 11:6, али Радовић одличним ударцем враћа +6 на конто црвено-белих (12:6). Ново највеће водство за Црвену звезду (13:6) доноси Мартиновић, али Јерковић својим другим голом смањује на 13:7, али Гусаров враћа предност на +7 (14:7) што је био и коначан резултат овог меча.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама