Блог ЦЗБГ

Делије, Калина, Дејо…не треба нам ово!

КК Црвена звезда - Штарк Арена

Аутор: ЦЗБГ, Капин Д.

У врло кратком временском периоду на утакмицама Црвене звезде десиле су се ствари коју су поделиле звездашку јавност. Чак шта више, довеле су до тога да се направи поларизација, да једни другима звижде и сл. Друштвене мреже брује од различитих ставова и неретко се звездаши “хватају за вратове” око онога што је проузроковало овакве реакције. А све то са стране користе, како новинари, тако и сви Звездини непријатељи.

Наиме, читава ујдурма настала је око званичних изјава Дејана Савићевића и Николе Калинића – а тема је била увек осетљиво питање Косова и Метохије.

Наш портал не жели да се бави политиком. Нисмо то никада радили, а нећемо то радити ни сада. Оно што желимо да кажемо и једној и другој страни јесте следеће: Делије, Дејане, Никола, НЕ ТРЕБА НАМ ОВО!

Ви сте пре свега навијачи, спортски радници и играчи. Оставите се ствари које само стварају раздор међу звездашима и доводе до тога да међусобно почињемо да се мрзимо, а да навијање на утакмицама постане све само не оно што треба да буде – подршка једној и јединој, нашој (заједничкој) Црвеној звезди!

Скочи на траку са алаткама