Hokej Hokej/Najava utakmica

Startuju mlađe selekcije: U19 na dvomeču u Ljubljani, U12 i 14 dočekuju NS Stars

Ljubitelji hokeja na ledu, kao i roditelji hokejaša koji nastupaju za mlađe selekcije, napokon su dočekali da mlađe kategorije izađu na led i krenu sa svojim takmičarskim mečevima. Naravno, i sami igrači su to jedba čekali jer su željni dokazivanja i pobeda.

Što se tiče selekcije U19, koju ove sezone predvodi trener Nikola Bera, ona će svoje prve mečeve u okviru IHL-a odigrati za vikend u Ljubljani protiv Olimpije. Naime, crveno-beli kreću na put gde će u dva dana odmeriti snage sa Ljubljančanima koji trenutno zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli sa 2 pobede, dva poraza i jednom pobedom nakon produžetka (8 bodova).

Što se tiče državnog prvenstva za mlađe kategorije, Crvena zvezda (U12 i U14) u subotu dočekuje ekipe NS Starsa. Selekcije U12, koju predvodi trener Marko Juloski (pomaže mu Vukašin Stević) i U14 koju zajedno vode Marko Juloski i Srđan Ristić, pokušaće da u subotu ostvare pobede protiv vršnjaka iz Novog Sada.

Mečevi će biti odigrani u ledenoj hali Pionir sa početkom od 15:50 časova (U12), dok će selekcija do 14 godina izaći na led odmah posle utakmice selekcije U12. Pozivamo vas da dođete u Pionir i podržite naše mlade hokejaše.

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama