Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize

Kup: Zvezda slavila protiv Trepče

Trepča - Crvena zvezda 1/16 finala Kupa

Danas su fudbaleri Crvene zvezde odigrali meč 1/16 finala Kupa Srbije protiv Trepče, u Staroj Pazovi. Naime, meč koji je juče trebao da se odigra u Kosovskoj Mitrovici odložen je za danas jer je Zvezdinim igračima bio zabranjen ulaz na Kosovo i Metohiju. Ekipa Trepče je bila “domaćin” na ovom susretu, ali je Crvena zvezda opravdala ulogu favorita i slavila rezultatom 8:0 (2:0).

Crvena zvezda je dominirala u prvom poluvremenu, što se naravno i očekivalo od srpskog šampiona. Ali i pored te dominacije i prilika koje su crveno-beli stvarali, rezultat na semafuru bio je “samo” 0:2. Oba gola za našu ekipu postigao je Veljko Simić  i to u 3. i 28. minuti susreta.

Drugo poluvreme nije se razlikovalo od prvog. Čak šta više, Zvezda je odmah na početku dodala gas i, golovima Veljka Simića i Van La Pare, već nakon prvih pet minuta nastavka vodila 0:4. U 55. minuti već je bilo 0:5, a strelac je bio Aleksa Vukanović. Šesti gol Zvezda postiže u 61. minuti jednim prelepim golom Veljka Simića na odličnu asistenciju Pankova – 0:6. Minut 78. bio je rezervisan za najlepši gol na utakmici. Miloš Vulić izveo je slobodan udarac i postigao fantastičan pogodak za 0:7.  U 86. minuti postavljen je konačan rezultat ovog susreta – 0:8. U listu strelaca se upisao i Portugalac Tomane.

CRVENA ZVEZDA: Popović – Jevtović, Žander, Pankov, Babić – Jovančić, Vulić, Simić (od 80. minuta Pantović), Vukanović (od 70. minuta Burmaz), Van La Para (od 58. minuta Garsija) – Tomane.

TREPČA: Milentijević – Ilić, Mihajlović, Pronek, Tomić – Trajković, Milošević, Idrizović, Radojević, Šobat – Pantović.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama