Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе

Куп: Звезда славила против Трепче

Трепча - Црвена звезда 1/16 финала Купа

Данас су фудбалери Црвене звезде одиграли меч 1/16 финала Купа Србије против Трепче, у Старој Пазови. Наиме, меч који је јуче требао да се одигра у Косовској Митровици одложен је за данас јер је Звездиним играчима био забрањен улаз на Косово и Метохију. Екипа Трепче је била “домаћин” на овом сусрету, али је Црвена звезда оправдала улогу фаворита и славила резултатом 8:0 (2:0).

Црвена звезда је доминирала у првом полувремену, што се наравно и очекивало од српског шампиона. Али и поред те доминације и прилика које су црвено-бели стварали, резултат на семафуру био је “само” 0:2. Оба гола за нашу екипу постигао је Вељко Симић  и то у 3. и 28. минути сусрета.

Друго полувреме није се разликовало од првог. Чак шта више, Звезда је одмах на почетку додала гас и, головима Вељка Симића и Ван Ла Паре, већ након првих пет минута наставка водила 0:4. У 55. минути већ је било 0:5, а стрелац је био Алекса Вукановић. Шести гол Звезда постиже у 61. минути једним прелепим голом Вељка Симића на одличну асистенцију Панкова – 0:6. Минут 78. био је резервисан за најлепши гол на утакмици. Милош Вулић извео је слободан ударац и постигао фантастичан погодак за 0:7.  У 86. минути постављен је коначан резултат овог сусрета – 0:8. У листу стрелаца се уписао и Португалац Томане.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Поповић – Јевтовић, Жандер, Панков, Бабић – Јованчић, Вулић, Симић (од 80. минута Пантовић), Вукановић (од 70. минута Бурмаз), Ван Ла Пара (од 58. минута Гарсија) – Томане.

ТРЕПЧА: Милентијевић – Илић, Михајловић, Пронек, Томић – Трајковић, Милошевић, Идризовић, Радојевић, Шобат – Пантовић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама