Odbojka Odbojka/Izveštaji Odbojkaši SDCZ

Vojvodina ponovo bolja od Zvezdinih odbojkaša

Izvor: OKCZ, zvanični sajt

Odbojkaši Crvene zvezde poraženi su u 1. kolu BPŠ Superlige Srbije od Vojvodine NS seme u Novom Sadu rezultatom 3:0, po setovima 25:19, 29:27, 25:15.

Samo dva dana nakon neuspeha u Superkupu beogradski crveno-beli su doživeli novi poraz od Vojvodine, ovoga puta na početku prvenstva.

Novosađani su sredinom prvog seta došli do osetnije prednosti koju su potom povećavali. Zvezda nije uspela da se rezultatski vrati u igru, pa su “lale” ubrzo povele sa 1:0 – 25:19.

Kao i u prvom setu, domaći su i u drugom došli do prednosti od 19:15, ali je ovoga puta naš tim uspeo da dođe do izjednačenja u završnici. Vojvodina nije iskoristila dve set lopte, a Zvezda je na servis Andonovića i posle bloka Petkovića preokrenula i došla do svoje prve set lopte. Ipak, domaći ponovo preokreću rezultat i koriste petu set loptu za 2:0 – 29:27.

U trećem setu odbojkaši Vojvodine su potpuno kontrolisali igru i rezultat. Imali su i dvocifrenu prednost, a na kraju su ostvarili maksimalnu pobedu od 3:0 – 25:15.

Najviše poena u timu Tomislava Kukanjca osvojio je Lazar Dodić – devet.

Narednog vikenda na programu je 2. kolo BPŠ Superlige Srbije kada Crvena zvezda dočekuje Novi Pazar.

VOJVODINA NS SEME – CRVENA ZVEZDA 3:0 (25:19, 29:27, 25:15)

Novi Sad – Dvorana: SPC Vojvodina. Gledalaca: 300. Sudije: Predrag Balandžić i Branislav Jovančić. Trajanje meča: 82 minuta.

VOJVODINA: Simić 17, Lakčević (libero), Bajandić 1, Kovačević 6, N. Mašulović 9, Buša 1, Blagojević 13, Radović, Todorović 2, Perić 10, Nikić. Nisu igrali: Bojičić, Negić, Rudić. Trener: Siniša Gavrančić.

CRVENA ZVEZDA: Meljanac 2, Jevtić (libero), Petković 2, Tadić, U. Nikolić 4, Popović, Fet, Nejić 7, Sinđelić 4, Dodić 9, Pavlović 6, Andonović 7. Nisu igrali: Trifunović, V. Mašulović. Trener: Tomislav Kukanjac.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama