Одбојка Одбојка/Извештаји Одбојкаши СДЦЗ

Војводина поново боља од Звездиних одбојкаша

Извор: ОКЦЗ, званични сајт

Одбојкаши Црвене звезде поражени су у 1. колу БПШ Суперлиге Србије од Војводине НС семе у Новом Саду резултатом 3:0, по сетовима 25:19, 29:27, 25:15.

Само два дана након неуспеха у Суперкупу београдски црвено-бели су доживели нови пораз од Војводине, овога пута на почетку првенства.

Новосађани су средином првог сета дошли до осетније предности коју су потом повећавали. Звезда није успела да се резултатски врати у игру, па су “лале” убрзо повеле са 1:0 – 25:19.

Као и у првом сету, домаћи су и у другом дошли до предности од 19:15, али је овога пута наш тим успео да дође до изједначења у завршници. Војводина није искористила две сет лопте, а Звезда је на сервис Андоновића и после блока Петковића преокренула и дошла до своје прве сет лопте. Ипак, домаћи поново преокрећу резултат и користе пету сет лопту за 2:0 – 29:27.

У трећем сету одбојкаши Војводине су потпуно контролисали игру и резултат. Имали су и двоцифрену предност, а на крају су остварили максималну победу од 3:0 – 25:15.

Највише поена у тиму Томислава Кукањца освојио је Лазар Додић – девет.

Наредног викенда на програму је 2. коло БПШ Суперлиге Србије када Црвена звезда дочекује Нови Пазар.

ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 3:0 (25:19, 29:27, 25:15)

Нови Сад – Дворана: СПЦ Војводина. Гледалаца: 300. Судије: Предраг Баланџић и Бранислав Јованчић. Трајање меча: 82 минута.

ВОЈВОДИНА: Симић 17, Лакчевић (либеро), Бајандић 1, Ковачевић 6, Н. Машуловић 9, Буша 1, Благојевић 13, Радовић, Тодоровић 2, Перић 10, Никић. Нису играли: Бојичић, Негић, Рудић. Тренер: Синиша Гавранчић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мељанац 2, Јевтић (либеро), Петковић 2, Тадић, У. Николић 4, Поповић, Фет, Нејић 7, Синђелић 4, Додић 9, Павловић 6, Андоновић 7. Нису играли: Трифуновић, В. Машуловић. Тренер: Томислав Кукањац.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама