Hokej Hokej/Vesti Hokej/Izveštaji

Jovica Rus posle utakmica sa Slavijom

Hokejaški klub Crvena zvezda naviako je prošle sezone svoje navijače na pobede. Ipak, porazi su sastavni deo sporta, a oni su se desili upravo u ova dva dana kada su crveno-beli ugostili ekipu Slavije iz Ljubljane. U oba meča Slavija je slavila, mada je u drugom meču, odigranom danas u nedelju, Crvena zvezda imala priliku da pobedi, ali to nije iskoristila, pa su gosti zasluženo otišli kući sa obe pobede.

Zamolili smo trenera Jovicu Rusa da nam sumira utiske nakon ova dva meča, pa evo šta je on rekao za naš portal.

“Nisam ne zadovoljan angažovanjem ekipe. Sedam igrača nedostaje iz prošlogodišnjeg rostera. Ovo je naš domet trenutno. Ekipa je mlada i želimo svima da pružimo šansu. Lideri u timu moraju da pronađu svoju formu. To je proces. Mi smo mesec i po dana u zaostatku sa ledom u odnosu na slovenačke i hrvatske ekipe. To je u našem sportu mnogo velika prednost. Verujemo svi da možemo i želimo bolje.
Slavija je ekipa sa karakterom i spremna da plati cenu koja iziskije hokejaška pobeda. Zasluženo su pobedili večeras. Mi izvlačimo pouke i ovo nam je dodatni motiv da pokažemo da naš tim ima veliki potencijal. Ja sam uveren u to.”

I mi smo uvereni da, Jovica Rus i ljudi u našem hokejaškom klubu, znaju put kojim treba da idu i tu im pružamo potpunu podršku.

Komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama