Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Кошаркаши Црвене звезде дочекују Приморску

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Кошаркаши Црвене звезде дочекују Приморску у недељу (20х) у премијерној утакмици овогодишње АБА лиге. Тренер Милан Томић може да рачуна на све расположиве снаге, осим Огњена Кузмића. Због казне, премијера уз делимично присуство публике (ВИП и свечана ложа).

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују екипу Приморске на старту овогодишњег издања АБА лиге.

Дуел са словеначким представником и освајачем трипле круне у Словенији, игра се у недељу од 20 часова у дворани „Александар Николић”.

Подсећамо да је због казне АБА лиге Црвена звезда домаћин прве две утакмице у регионалном такмичењу уз делимично присуство публике (ВИП ложа и свечана ложа).

Ово ће бити други меч две екипе у кратком временском периоду након Суперкупа АБА лиге, и тријумфа искусне словеначке екипе.

Пред овај меч тренер Милан Томић може да рачуна на готово комплетан састав изузев центра Огњена Кузмића:

„Већ смо се сусрели са екипом Приморске, и видели смо да је у питању искусна, чврста и добра екипа. Приступ за ову утакмицу зато мора да буде потпуно другачији, са максималном концентрацијом и ангажманом свих. Само тако можемо до почетних бодова у АБА лиги” рекао је тренер црвено-белих Милан Томић, који ће за ову утакмицу моћи да рачуна на све расположиве снаге, осим Огњена Кузмића.

Огњен Добрић:

„Очекује нас важна утакмица, посебно јер је старт шампионата и желимо да кренемо добро и победом. Већ смо се састали са Приморском, у питању је искусна добра екипа, у којој се зна ко шта ради, чврста у одбрани и која је уиграна јер је уз неколико промена у саставу, већ дуже време на окупу. Ми поучени искуством са прве утакмице, морамо да одиграмо врло чврсто, да спроведемо из свлачионице све договоре на терен.Важно нам је да кренемо добро у АБА лиги”

Меч у реновираној дворани „Александар Николић” почиње у 20 сати уз директан пренос на ТВ Аренаспорт. Хала ће бити отворена у 18.30 часова, а сви гледаоци у ВИП и свечаној ложи који због казне могу да присуствују овој утакмици, улазиће на службени улаз 2.

Скочи на траку са алаткама