Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Кошаркаши Црвене звезде дочекују Приморску

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Кошаркаши Црвене звезде дочекују Приморску у недељу (20х) у премијерној утакмици овогодишње АБА лиге. Тренер Милан Томић може да рачуна на све расположиве снаге, осим Огњена Кузмића. Због казне, премијера уз делимично присуство публике (ВИП и свечана ложа).

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују екипу Приморске на старту овогодишњег издања АБА лиге.

Дуел са словеначким представником и освајачем трипле круне у Словенији, игра се у недељу од 20 часова у дворани „Александар Николић”.

Подсећамо да је због казне АБА лиге Црвена звезда домаћин прве две утакмице у регионалном такмичењу уз делимично присуство публике (ВИП ложа и свечана ложа).

Ово ће бити други меч две екипе у кратком временском периоду након Суперкупа АБА лиге, и тријумфа искусне словеначке екипе.

Пред овај меч тренер Милан Томић може да рачуна на готово комплетан састав изузев центра Огњена Кузмића:

„Већ смо се сусрели са екипом Приморске, и видели смо да је у питању искусна, чврста и добра екипа. Приступ за ову утакмицу зато мора да буде потпуно другачији, са максималном концентрацијом и ангажманом свих. Само тако можемо до почетних бодова у АБА лиги” рекао је тренер црвено-белих Милан Томић, који ће за ову утакмицу моћи да рачуна на све расположиве снаге, осим Огњена Кузмића.

Огњен Добрић:

„Очекује нас важна утакмица, посебно јер је старт шампионата и желимо да кренемо добро и победом. Већ смо се састали са Приморском, у питању је искусна добра екипа, у којој се зна ко шта ради, чврста у одбрани и која је уиграна јер је уз неколико промена у саставу, већ дуже време на окупу. Ми поучени искуством са прве утакмице, морамо да одиграмо врло чврсто, да спроведемо из свлачионице све договоре на терен.Важно нам је да кренемо добро у АБА лиги”

Меч у реновираној дворани „Александар Николић” почиње у 20 сати уз директан пренос на ТВ Аренаспорт. Хала ће бити отворена у 18.30 часова, а сви гледаоци у ВИП и свечаној ложи који због казне могу да присуствују овој утакмици, улазиће на службени улаз 2.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Who's Online

There are no users currently online
Скочи на траку са алаткама