Кошарка Кошарка/Вести

Нова радионица КК ЦЗ и спонзора клуба

Извор: ККЦЗ, званични сајт

По четврти пут одржан састанак клупских партнера и спонзора и представника КК Црвена звезда.

КК Црвеназвезда мтс четврту годину заредом окупио је клупске партнере на сада већ традиционалном састанку. Циљ је био сумирање урађеног у досадашњем периоду, као и претходној сезони, али и договор о даљим корацима.

Поред успешног пословног састанка и овог пута ни добра забава није изостала.
КК Црвена звезда мтс изразито је поносан што уз себе окупља компаније и људе који представљају оне најбоље у својим браншама у региону.

Клуб, као и његови партнери воде се мотивом да најбољи иду уз најбоље, а предуслов за тако нешто је да сви функционишемо као један тим.

Баш са том идејом менаџмент клуба, овога пута појачан и првотимцем Огњеном Кузмићем и новим спортским директором Жарком Чабаркапом.

Представници његових партнерских компанија окупили су се поново у дворани ’’Баскет Ленд’’. Кроз сажету презентацију клупским партнерима је предочено све што је урађено у минулом периоду, где постоји простор за даљи заједнички напредак,као и шта су планови клуба у наредном периоду и сезони која ће бити пуна обавеза и великих утакмица.

Наравно, своје минуте наши пријатељи и спонзори искористили су овога пута уместо за игрицу, за неформално дружење, да поставе питања и сазнају додатне информације,и нешто више о плановима клуба у новој Евролигашкој сезони. Оно што је јако важно, искористилису и прилику да дају нове идеје и смернице, јер сврха оваквих састанака и јесте заједничко деловање једног – победничког тима!

“Велика нам је част што смо постали део црвено-белог тима. Први пут смо део ове радионице и јако нам се допада овај концепт, као и начин комуникације који КК Црвена звезда има са својим партнерима. Надамо се да ће сарадња бити успешна и да ћемо заједно креирати многобројне акције како бисмо промовисали и нашу компанију и Црвену звезду” истакла је Славица Катанић, из компаније Ауто Гарант Чачак.

Испред компаније Хелл Енергy, која је ове сезоне постала нови партнер нашег Клуба, радионици је присуствовао директор Владимир Радосављевић:

“Радујемо се прилици да будемо део Звездиног тима у новој сезони у Евролиги и желимо да будемо додатна енергија нашем партнеру на путу као стварењу циљева и у походу на нове трофеје!”

И овим путем КК Црвена звезда мтс се захваљује свим својим партнерима за несебичну помоћ и подршку у свакодневном функционисању клуба.Без њих континуитет освајања трофеја не би био могућ, а верујемо да ће наша сарадња бити успешна као и до сада. Велико хвала уз обећање да ће клуб сваким даном тежити да његови партнери буду и даље поносни што су део шампионског тима са огромном армијом навијача.

Скочи на траку са алаткама