Кошарка Кошарка/Вести

Нова радионица КК ЦЗ и спонзора клуба

Извор: ККЦЗ, званични сајт

По четврти пут одржан састанак клупских партнера и спонзора и представника КК Црвена звезда.

КК Црвеназвезда мтс четврту годину заредом окупио је клупске партнере на сада већ традиционалном састанку. Циљ је био сумирање урађеног у досадашњем периоду, као и претходној сезони, али и договор о даљим корацима.

Поред успешног пословног састанка и овог пута ни добра забава није изостала.
КК Црвена звезда мтс изразито је поносан што уз себе окупља компаније и људе који представљају оне најбоље у својим браншама у региону.

Клуб, као и његови партнери воде се мотивом да најбољи иду уз најбоље, а предуслов за тако нешто је да сви функционишемо као један тим.

Баш са том идејом менаџмент клуба, овога пута појачан и првотимцем Огњеном Кузмићем и новим спортским директором Жарком Чабаркапом.

Представници његових партнерских компанија окупили су се поново у дворани ’’Баскет Ленд’’. Кроз сажету презентацију клупским партнерима је предочено све што је урађено у минулом периоду, где постоји простор за даљи заједнички напредак,као и шта су планови клуба у наредном периоду и сезони која ће бити пуна обавеза и великих утакмица.

Наравно, своје минуте наши пријатељи и спонзори искористили су овога пута уместо за игрицу, за неформално дружење, да поставе питања и сазнају додатне информације,и нешто више о плановима клуба у новој Евролигашкој сезони. Оно што је јако важно, искористилису и прилику да дају нове идеје и смернице, јер сврха оваквих састанака и јесте заједничко деловање једног – победничког тима!

“Велика нам је част што смо постали део црвено-белог тима. Први пут смо део ове радионице и јако нам се допада овај концепт, као и начин комуникације који КК Црвена звезда има са својим партнерима. Надамо се да ће сарадња бити успешна и да ћемо заједно креирати многобројне акције како бисмо промовисали и нашу компанију и Црвену звезду” истакла је Славица Катанић, из компаније Ауто Гарант Чачак.

Испред компаније Хелл Енергy, која је ове сезоне постала нови партнер нашег Клуба, радионици је присуствовао директор Владимир Радосављевић:

“Радујемо се прилици да будемо део Звездиног тима у новој сезони у Евролиги и желимо да будемо додатна енергија нашем партнеру на путу као стварењу циљева и у походу на нове трофеје!”

И овим путем КК Црвена звезда мтс се захваљује свим својим партнерима за несебичну помоћ и подршку у свакодневном функционисању клуба.Без њих континуитет освајања трофеја не би био могућ, а верујемо да ће наша сарадња бити успешна као и до сада. Велико хвала уз обећање да ће клуб сваким даном тежити да његови партнери буду и даље поносни што су део шампионског тима са огромном армијом навијача.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Who's Online

There are no users currently online
Скочи на траку са алаткама