Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Звезда у двомечу дочекује љубљанску Славију. Шпањевић: “Напорно радимо и надамо се што бољем резултату”

Хокејаши Црвене звезде ће у суботу и недељу, у леденој хали Пионир,  дочекати тренутног лидера регионалног ИХЛ такмичења, екипу љубљанске Славије. Биће ово лепа прилика да Београђани дођу и подрже чету Јовице Руса, која ће и у овој сезони покушати да уради све како би на крају овог такмичења била прва и одбранила прошлогодишњи наслов.

Црвено-бели су у последњих неколико сезона водили жестоке дуеле са наредним противником, а знало се десити и да Славија изненади у Београду. Обзиром да Звездини хокејаши касне са изласком на лед, у односу на своје колеге из Словеније, можемо слободно рећи да Славија у овај меч улази спремнија. Али видели смо да то не значи пуно за Звездине противнике јер су наши оклопници, већ након само два дана проведених на леду, славили у три сусрета на Континентал Купу, а касније и у Загребу против екипе Медвешчак-Загреб.

Зато очекујемо да и овога викеднада у леденој хали Пионир видимо лепе мечев и надамо се да ће црвено-бели младићи показати сав свој раскошни таленат и обрадовати Звездине навијаче.

Тим поводом смо замолили и Андрију Шпањевића да нам да своје виђење почетка сезоне, као и очекивања пред овај двомеч са Славијом. Ево шта каже Звездин бек:

“Нисмо боље могли да стартујемо сезону. Прошли смо прву рунду Континентал Купа са само пар тренинга на леду. На то се надовезала и веома тешка утакмица у гостима против екипе Медвешчак-Загреб у којој смо показали карактер, борили се до самога краја и успели да преокренемо утакмицу у нашу корист. За викенд нас очекују још две теже утакмице са Славијом. Неће бити лако, са њима су увек тешке утакмице, али напорно тренирамо сваког дана и мислим да смо довољно спремни да можемо да им парирамо и да се надамо што бољем резултату.”

Утакмице са Славијом на распореду су од 16 часова и 15 минута, а улаз у ледену халу Пионир је бесплатан. Зато вас позивамо да дођете у што већем броју и подржите наше оклопнике у новој сезони!!!

Foto: Czbg portal
Скочи на траку са алаткама