Фудбал Фудбал/Вести

Продаја карата за утакмице са Тотенхемом и Бајерном за сезонце и чланове

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

У петак 4. октобра 2019. почиње продаја пакета карата за преостала два меча у оквиру групне фазе Лиге шампиона у којима наш клуб дочекује екипе Тотенхема и Бајерна, као и продаја појединачних карата за те две утакмице.

Као што је то био случај у пакету карата и за утакмицу са Олимпијакосом, клуб је одобрио попуст за власнике сезонских карата за ову годину и чланове клуба са активном чланарином. Цена пакета карата за власнике сезонских карата су следеће:

Север: 4,000 динара
Југ: 4,000 динара
Исток центар (сектори 3, 4 и 5): 10,000 динара
Запад бок (сектори 1, 2, 6 и 7) : 10,000 динара
Запад центар (сектори 3, 4 и 5, редови 1-22): 12,000 динара
ВИП Запад: 20,000 динара (цена важи само за власнике сезонских карата за овај сектор)

Цене појединачних карата за ове две утакмице са попустом за власнике сезонских карата су:

Север: 2,700 динара
Југ: 2,700 динара
Исток центар (сектори 3, 4 и 5): 6,000 динара
Запад бок (сектори 1, 2, 6 и 7) : 6,000 динара
Запад центар (сектори 3, 4 и 5, редови 1-22): 7,000 динара

Такође, клуб је одобрио попуст и за активне чланове клуба и они пакете карата могу купити по следећим ценама:

Север: 6,400 динара
Југ: 6,400 динара
Исток центар (сектори 3, 4 и 5): 16,000 динара
Запад бок (сектори 1, 2, 6 и 7) : 16,000 динара
Запад центар (сектори 3, 4 и 5, редови 1-22): 19,200 динара

док су цене појединачних карата за чланство:

Север: 3,600 динара
Југ: 3,600 динара
Исток центар (сектори 3, 4 и 5): 9,000 динара
Запад бок (сектори 1, 2, 6 и 7) : 9,000 динара
Запад центар (сектори 3, 4 и 5, редови 1-22): 11,000 динара

Све карте за бочне делове источне трибине су распродате кроз пакете карата за све три утакмице.

Попусти на основу сезонских карата и чланства у клубу важе и за чланове клуба који су већ остварили попуст на куповину пакета карата током фазе претпродаје.

Попуст важи за све категорије чланова (Стандард, Јуниор плус, Јуниор) који имају активно чланство у моменту куповине карте уз напомену да чланови из категорије Јуниор карту могу купити само уколико истовремено карту купује и члан из категорије Стандард, односно пунолетна особа у складу са важећим законима.

У случају проласка нашег тима у осмину финала Лиге шампиона или пролећни део такмичења Лиге Европе, сви власници сезонских карата ће имати могућност да преузму бесплатну карту за “своје” место за ту утакмицу. Ако се то не деси, имаће могућност да преузму додатну бесплатну карту за вечити дерби који ће бити одигран крајем фебруара на нашем стадиону, за сектор стадиона за који имају сезонску карту.

Као што је већ објављено, за све купце пакета карата по пуној цени спремамо додатне погодности у пролећној полусезони о чему ће клуб благовремено обавестити јавност. Из тог разлога, позивамо све навијаче да сачувају своје карте са утакмица.

Радно време благајни стадиона је од 10 до 18 часова радним данима, односно од 11 до 16 часова суботом. Благајне стадиона неће радити недељом.

Плаћање на благајни је могуће готовином и платним картицама из система Дина, Виза, МастерКард, Маестро и АмЕкс што укључује и могућност плаћања на максимално 3 рате за кредитне картице Банке Интеза.

Куповина карата на благајни стадиона уз остварење наведених попуста могућа је уз сезонску карту за текућу сезону као и нову чланску карту са три звездице и квадратним QR кодом испод података о члану на задњој страни картице.

Приликом продаје ће бити коришћени скенери за очитавање QR кодова са картица па је неопходно да купац има картицу код себе.

Један купац може купити до 4 пакета карата тако да је могуће понети чланске или сезонске карте пријатеља и купити карте за њих уз показивање копије личног документа власника чланске или сезонске карте. Као копија се признају копија на папиру или слика личног документа на мобилном телефону.

Из техничких разлога, услед накнадно одобреног попуста, куповина карата са поменутим попустима неће бити могућа преко интернета.

У периоду слободне продаје пакета карата за Лигу шампиона Сервис за чланство ће радити са истим радним временом као и благајне стадиона.

Цене карата у слободној продаји погледајте овде.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама