Фудбал Фудбал/Вести

Слободна продаја карата за утакмице са Тотенхемом и Бајерном

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

У петак, 4. октобра, почиње слободна продаја пакета карата за преостала два меча у оквиру групне фазе Лиге шампиона у којима наш клуб дочекује екипе Тотенхема и Бајерна, као и продаја појединачних карата за те две утакмице.

Пакете карата у слободној продаји можете купити по следећим ценама:

Север: 8,000 динара
Југ: 8,000 динара
Исток центар (сектори 3, 4 и 5): 20,000 динара
Запад бок (сектори 1, 2, 6 и 7) : 20,000 динара
Запад центар (сектори 3, 4 и 5, редови 1-22): 24,000 динара
ВИП Запад: 40,000 динара

Цене појединачних карата за ове две утакмице у слободној продаји су:

Север:6,000 динара
Југ: 6,000 динара
Исток центар (сектори 3, 4 и 5): 15,000 динара
Запад бок (сектори 1, 2, 6 и 7) : 15,000 динара
Запад центар (сектори 3, 4 и 5, редови 1-22): 18,000 динара
ВИП Запад: 20,000

Све карте за бочне делове источне трибине су распродате кроз пакете карата за све три утакмице.

Радно време благајни стадиона је од 10 до 18 часова радним данима, односно од 11 до 16 часова суботом. Благајне стадиона неће радити недељом.

Плаћање на благајни је могуће готовином и платним картицама из система Дина, Виза, МастерКард, Маестро и АмЕкс што укључује и могућност плаћања на максимално 3 рате за кредитне картице Банке Интеза.

Један купац може купити до 4 пакета карата или 4 појединачне карте.

Продаја карата преко интернета одвија се на сајту нашег партнера, компаније iTicket на адреси www.iticket.rs. Једна особа може купити максимално 4 пакета карата односно 4 појединачне карте. По успешном плаћању купац преузима електронску карту коју сам штампа и долази директно на утакмицу.

Плаћање на сајту iTicket могуће је картицама из система Виза, МастерКард, Маестро, АмЕкс и Дина. Купци који приликом онлајн плаћања користе кредитне картице Банке Интеза могу одабрати да пакете карата плате на највише три рате.

Током периода високе посећености сајта активираће се “електронски ред” када систем пушта ограничен број корисника на сајт према редоследу доласка како би се омогућило несметано функционисање продаје. У том случају потребно је сачекати да се отвори жељена страна и купити карте у предвиђеном року – штоперица у сваком моменту показује рок у коме је потребно завршити куповину.

Као што је већ објављено, за све купце пакета карата по пуној цени спремамо додатне погодности у пролећној полусезони о чему ће клуб благовремено обавестити јавност. Из тог разлога, позивамо све навијаче да сачувају своје карте са утакмица.

Цене карата за чланове и сезонце погледајте овде.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама