Кошарка Кошарка/Вести

Евролига представља – КК Црвена звезда мтс

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Евролига у свом најновијем видеу представља КК Црвена звезда мтс у такмичарској сезони 2019-2020. У улози домаћина капитен и рекордер Црвене звезде мтс Бранко Лазић

КК Црвена звезда мтс креће 3. октобра у нову евролигашку причу, шести пут у последњих 7 сезона. Пред црвено-белима је дуг пут, 34 кола, велике и тешке утакмице, каквих је било прегршт у претходним сезонама. Након једногодишње паузе, КК Црвена звезда мтс је поново у Евролиги чији је редовни члан од 2013.године.

У том периоду изграђен је имиџ клуба који има фантастичну атмосферу, „врућ” терен који је тежак и на коме унапред уписане бодове немају ни Реал, Барселона, Фенербахче, ЦСКА…

Мењали су се тренери, играчи, ређали су се успеси, титуле, а уз навијаче и амбијент који има мало који клуб у Европи, један човек на терену био је константа, сведок и актер свих ових дешавања – Бранко Лазић.

Капитен црвено-белих, рекордер по броју освојених трофеја и одиграних утакмица, и ове сезоне са капитенском траком предводиће први тим КК Црвена звезда мтс у Евролиги.

Зато, Евролига није имала много мука и дилема да изабере правог човека који би представио тим Црвене звезде за нову сезону Евролиге, клуб и град Београд.

Видео клип Евролиге „КК Црвена звезда мтс”

Први меч Евролиге кошаркаши Црвене звезде мтс у новој сезони играју у четвртак од 20 часова против екипе „Панатинаикоса” у „ОАКА Арени” .

Скочи на траку са алаткама