Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Извештаји и анализе

Милојевић – Радује игра из првог полувремена

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Црвена звезда је савладала Мачву на стадиону “Рајко Митић” са 3:1 и направила добру увертиру пред меч са Олимпијакосом. Шеф стручног штаба, Владан Милојевић истакао је да су црвено-бели одиграли добру утакмицу, али упозорава да екипа мора да се чува наивних грешака у наредним мечевима.

– Честитам играчима оба тима на доброј игри коју су приказали и похвалио бих навијаче на сјајном амбијенту. Одиграли смо квалитетно прво полувреме и то ме радује. Не знам шта се догодило у наставку, али ме забрињава то што приказујемо добру игру током већег дела меча и онда само станемо. Мораћу да нађем решење за тај проблем. Мачва је на меч изашла доста агресивно, са два нападача, али ми то нисмо искористили на прави начин. Недостајао нам је Марин као главни играч у организацији, али то није оправдање. Због превенције сам морао да изведем Родића из игре, па смо комбиновали у одбрани и примили гол из наивне грешке. Пожелео бих екипи Мачве пуно среће у наставку првенства – рекао је Милојевић.

Матео Гарсија није био у саставу за меч са Мачвом, али тренер Црвене звезде најављује да би Аргентинац могао да се нађе у стартној постави у уторак, у сусрету против Олимпијакоса.

– Постојала је могућност да одигра овај меч, али нисам желео да ризикујем. Матео је здрав, тренира са екипом, и ако се не деси нека непредвиђена ситуација, играће против Олимпијакоса. Марин и Боаћи су такође спремни, али због правила са странцима нису могли да наступају у овом мечу, док Павков има малу повреду коју вуче већ дуже време, али мислим да ће и он бити спреман за уторак – закључио је Милојевић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама