Fudbal Fudbal/Vesti

Kanjas – Ponosan sam zbog prvog gola

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Naš defanzivni vezista, Hoze Kanjas izneo je utiske posle pobede Crvene zvezde nad ekipom Mačve rezultatom 3:1. Španski internacionalac nije krio zadovoljstvo povodom prvenca u crveno-belom dresu.

– Veoma sam srećan što smo pobedili. To je ono najvažnije, nije bitno ko postigne pogodak, već da ekipa kruniše dobru igru trjumfom. Veoma bitna pobeda za nas, vezali smo dva uspeha i mislim da ako ovako nastavimo doći ćemo do naših ciljeva. Naravno da sam presrećan i ponosan zbog prvog gola u crveno-belom dresu. Posebno mi imponuje što sam prvi španski fudbaler koji je postigao gol za Crvenu zvezdu – istakao je Kanjas.

Zvezda pokazuje da se polako vraća u formu. Posle tri postignuta gola protiv Voždovca, igrači našeg tima ponovili su efikasnost i u ovom meču.

– Polako podižemo formu. Mislim da smo odličan kolektiv koji teži ka tome da izbaci pojedinca koji će rešiti meč. Siguran sam da će u narednim utakmicama naš stil igre doći do punog sjaja jer imamo sjajne fudbalere koji fizičkim predispozicijama mogu da odgovore bilo kom zahtevu šefa stručnog štaba Vladana Milojevića – poručio je Hoze Kanjas.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama