Фудбал Фудбал/Вести

Милојевић – Изузетно битна победа

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић пренео је утиске после утакмице са екипом Вождовца и повратка на победнички колосек.

– Честитао бих играчима Вождовца на оствареној игри и резултатима до сад, сигуран сам да имају доста простора за напредак. Са друге стране честитао бих својим играчима и публици која је дошла да одгледа ову утакмицу, захвалио бих се још једном на прелепом амбијенту. Ми не тренирамо и не играмо на синтетичкој подлози и похвалио бих Вождовац на стању терена. Задовољство је било играти данас. Оно што смо желели је да одиграмо добру утакмицу, имали смо одговор на период иза нас и ово је изузетно битна победа. Добро је што је утакмица дошла веома брзо, мислим да смо одиграли квалитетно, видели сте доста нових играча, тако да могу да будем задовољан. Улазили смо у беспотребан ризик те смо примили погодак, што нам се догодило као и против Бајерна. Једноставно на овом нивоу такве ситуације се не смеју догађати. После трећег гола је било доста тога решено, оно што смо желели јесте да противнику не дозволимо да се разигра. Мислим да колега Коковић то веома добро ради, то једна нова визија неких нових трендова. Кроз добар посед и неке нове играче много тога је променио у стилу игре Вождовца. То је веома тешко анализирати. Морам да честитам мојим играчима, јер када играте против оваквог тима морате да размишљате о игри. Мислим да смо данас много тога урадили –  истакао је Милојевић.

Имао је наш стратег речи хвале и за Ел Фарду Бена.

-Сигурно да ми је криво и због осталих момака, због целе ситуације, он је битан шраф за нас, али ми је веома драго што је поред свега показао да је прави човек и играч. Бен је допринео Црвеној звезди и мислим да ће дати још доста тога. Сви су данас показали карактер и подигли се на психолошком плану. Окрећемо се новим обавезама и утакмици са Мачвом у суботу – закључио је Владан Милојевић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама