Fudbal Fudbal/Najava utakmica

Milojević – Moramo da pokažemo karakter

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević izneo je očekivanja pred odložen meč trećeg kola Superlige Srbije protiv ekipe Voždovca.

– Očekuje nas utakmica sa Voždovcem, gostujemo timu koji je uvek bio neugodan za nas. Ekipa Voždovca poseduje respektabilan sastav. Posle završenog prelaznog roka dobro je uklopila tim sa dosta kvalitetnih igrača i internacionalaca. U prethodnom kolu savladali su Vojvodinu na njihovom terenu, što je ozbiljan rezultat. Posle odigranog derbija i lošeg rezultata moramo da pokažemo karakter. Veoma brzo je došla utakmica sa Voždovcem, mislim da će moji igrači pokazati na pravi način da veoma brzo možemo da se vratimo dobrim igrama što i očekujem od njih – poručio je Milojević.

Strateg crveno-belih osvrnuo se i na utakmicu koju je Crvena zvezda odigrala sa večitim rivalom za vikend.

– Apsolutno sam preuzeo svu odgovornost na sebe, onog trenutka kad sam se opredelio da igramo ono što sam želeo. Očigledno je da plan koji sam imao za utakmicu sa Partizanom nismo uspeli da ostvarimo, sa druge strane smatram da je dosta toga na meču moglo da bude bolje. Igrači su samo radili ono što smo planirali, očigledno je da smo promašili i svu odgovornost za neuspeh i lošu igru preuzimam na sebe. Dosta puta sam napomenuo da je svaki poraz težak, naročito protiv večitog rivala, ali mislim da je najbitnije iz svake utakmice nešto naučiti.

Milojević se osvrnuo i na zdravstveno stanje ekipe.

– Danas nas očekuje trening, nakon toga ćemo odlučiti kako ćemo sutra početi utakmicu. Siguran sam da ćemo na teren da izađemo jači, pametniji i da ćemo izvući pouku iz prethodnog poraza. Svi igrači su spremni da zaigraju protiv Voždovca, izuzev Rodića koji neće biti spreman ni za ovu utakmicu. Kao trener Crvene zvezde još jednom bih želeo da se izvinim celoj zvezdaškoj javnosti na prikazanoj igri i lošem rezultatu u večitom derbiju – zaključio je Vladan Milojević.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama