Hokej Hokej/Vesti

Anić: Da završimo ovaj turnir pobedom!

Hokejaši Crvene zvezde su, iako sa samo dva dana leda u nogama, otišli u Tursku (Istanbul) da odigraju svoje utakmice u okviru prve runde Kontinental Kupa. Iskreno, skoro niko nije očekivao da naši oklopnici ostvare neke zapažene rezultate, ne samo zbog gore navedene činjenice da su samo dva dana pre ovog turnira bili na ledu, nego i zato što se ni sastav ekipe nije mogao znati sa sigurnošću. Ipak, puleni trenera Jovice Rusa, su nas sve iznenadili i u prve dve utakmice ostvarili ubedljive pobede od 6:1 i 6:2 (Akurejrar i Zejtinburnu), a danas od 13 časova ih očekuje meč sa bugarskom ekipom Irbis i u slučaju povoljnog rezultata naši će se hokejaši naći u drugoj rundi ovog takmičenja.

Zamolili smo našeg stamenog beka, Ivana Anića, da nam malo prokomentariše ova dva susreta i da nam kaže šta očekuje od današnjeg, pa vam prenosimo njegove utiske.

“Ovo su bila prva dva meča u sezonu, poslesvega par dana leda. Mislim da je izdanje bilo sasvim korektno. U prvoj utakmici smo imali nešto slabijeg i manje borbenog protivnika, dok su se u jučerašnjem meču momci iz turske ekipe borili za svaki pak, do poslednjeg zvižduka. Danas treba da završimo ovaj turnir pobedom, na način kako to i dolikuje. Mislim da smo favoriti u današnjem susretu i nadam se da ćemo tu ulogu i opravdati. Sportski pozdrav svim navijačima Crvene zvezde i portalu CZBGtv!”

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama