Хокеј Хокеј/Вести

Анић: Да завршимо овај турнир победом!

Хокејаши Црвене звезде су, иако са само два дана леда у ногама, отишли у Турску (Истанбул) да одиграју своје утакмице у оквиру прве рунде Континентал Купа. Искрено, скоро нико није очекивао да наши оклопници остваре неке запажене резултате, не само због горе наведене чињенице да су само два дана пре овог турнира били на леду, него и зато што се ни састав екипе није могао знати са сигурношћу. Ипак, пулени тренера Јовице Руса, су нас све изненадили и у прве две утакмице остварили убедљиве победе од 6:1 и 6:2 (Акурејрар и Зејтинбурну), а данас од 13 часова их очекује меч са бугарском екипом Ирбис и у случају повољног резултата наши ће се хокејаши наћи у другој рунди овог такмичења.

Замолили смо нашег стаменог бека, Ивана Анића, да нам мало прокоментарише ова два сусрета и да нам каже шта очекује од данашњег, па вам преносимо његове утиске.

“Ово су била прва два меча у сезону, послесвега пар дана леда. Мислим да је издање било сасвим коректно. У првој утакмици смо имали нешто слабијег и мање борбеног противника, док су се у јучерашњем мечу момци из турске екипе борили за сваки пак, до последњег звиждука. Данас треба да завршимо овај турнир победом, на начин како то и доликује. Мислим да смо фаворити у данашњем сусрету и надам се да ћемо ту улогу и оправдати. Спортски поздрав свим навијачима Црвене звезде и порталу ЦЗБГтв!”

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама