Hokej Hokej/Najava utakmica

Zvezda danas protiv Islanđana. Brkušanin: Očekujem dobre utakmice

Hokejaši Crvene zvezde kreću danas sa svojim zvaničnim utakmicama. Kao što smo i pisali, četa Jovice Rusa otputovala je u Istanbul gde će u okviru Kontinental Kupa odigrati tri utakmice i pokušati da obezbedi prolaz u sledeću rundu ovog takmičenja.

Istini za volju, teško je očekivati od ovih momamaka da ostvare neke zapaženije rezultate u ovom trenutku, obzirom da su pred odlazak u Istanbul imali svega dva dana provedena na ledu, dok su se druge ekipe mnogo duže pripremale i sigurno spremnije dočekuju ove susrete.

Ipak, nada nikada ne napušta crveno-bele oklopnike, što nam je potvrdio i kapiten Marko Brkušanin, koji za naš portal kaže:

“U Istanbulu očekujem da odigramo tri dobre pripremne utakmice za predstojeću sezonu, jer utakmice u IHL-u nas očekuju već sledećeg vikenda. Što se tiče rezultata ne znam šta možemo da očekujemo od ovih ekipa. Sastajali smo se sa njima u Beogradu pre dve godine, ali oni svake godine menjaju sastave, a mi smo stali na led pre tri dana, tako da sigurno ne možemo da pružimo našu najbolju igru, ali daćemo sve od sebe da se što pre adaptiramo. Znaćemo više, gde smo i šta smo, već danas uveče posle prvih utakmica”.

Crveno-beli na leda izlaze danas od 15 časova, a protivnik je ekipa Akurejar sa Islanda. Već sutra naši oklopnici se sastaju od 17 časova protiv domaćeg Zejtinburnua, a u nedelju od 13 časova igraju svoj poslednji susret protiv ekipe Irbis iz Sofije.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama