Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Звезда данас против Исланђана. Бркушанин: Очекујем добре утакмице

Хокејаши Црвене звезде крећу данас са својим званичним утакмицама. Као што смо и писали, чета Јовице Руса отпутовала је у Истанбул где ће у оквиру Континентал Купа одиграти три утакмице и покушати да обезбеди пролаз у следећу рунду овог такмичења.

Истини за вољу, тешко је очекивати од ових момамака да остваре неке запаженије резултате у овом тренутку, обзиром да су пред одлазак у Истанбул имали свега два дана проведена на леду, док су се друге екипе много дуже припремале и сигурно спремније дочекују ове сусрете.

Ипак, нада никада не напушта црвено-беле оклопнике, што нам је потврдио и капитен Марко Бркушанин, који за наш портал каже:

“У Истанбулу очекујем да одиграмо три добре припремне утакмице за предстојећу сезону, јер утакмице у ИХЛ-у нас очекују већ следећег викенда. Што се тиче резултата не знам шта можемо да очекујемо од ових екипа. Састајали смо се са њима у Београду пре две године, али они сваке године мењају саставе, а ми смо стали на лед пре три дана, тако да сигурно не можемо да пружимо нашу најбољу игру, али даћемо све од себе да се што пре адаптирамо. Знаћемо више, где смо и шта смо, већ данас увече после првих утакмица”.

Црвено-бели на леда излазе данас од 15 часова, а противник је екипа Акурејар са Исланда. Већ сутра наши оклопници се састају од 17 часова против домаћег Зејтинбурнуа, а у недељу од 13 часова играју свој последњи сусрет против екипе Ирбис из Софије.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама