Ватерполо Ватерполо/Извештаји СДЦЗ

Реми у вечитом дербију

Извор: СДЦЗ, званични сајт

Ватерполисти Црвене звезде одиграли су нерешено 10:10 против Партизана у 1. колу Регионалне ватерполо лиге.

Наши ватерполисти су добро започели меч, повели, а онда потпуно стали и читавих 16 минута нису успели да пронађу пут до мреже домаћих. Ипак, у последњем периоду игре Звезда је успела да сустигне ривала и дође до бода.

Црвено-бели су головима Марка Радовића и Вељка Танкосића стигли до вођства од 2:0 на почетку меча. Партизан је прилазио на гол заостатка, а Радовић, па потом и Аџић су одржавали Звездино вођство. Међутим, наши ватерполисти су онда стали. Читавих 16 минута црвено-бели нису успели да постигну погодак, а домаћи су то искористили да преокрену резултат у своју корист и поведу са 8:4. Серију Партизана прекинуо је Никола Рађен у завршници трећег периода игре. У последњој четвртини серијом од три гола, два Радовића и једним Јанковића, Црвена звезда је смањила заостатак на 9:8. Наша екипа је потом стигла и до изједначења преко Јанковића и Шулца, а испоставило се на крају и коначних 10:10.

Најефикаснији у нашем тиму био је Марко Радовић са 4 гола, а два је постигао Марко Јанковић.

Ватерполисти Црвене звезде у 2. колу наредног викенда дочекују Југ.

ПАРТИЗАН – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 10:10 (3:4, 3:0, 2:1, 2:5)

Београд – Базен: Бањица. Судије: Војин Путниковић и Вук Миловић. Играч више: Партизан 10(2), Црвена звезда 11(4). Петерци: Партизан 3(3), Црвена звезда 1(1).

ПАРТИЗАН: Булајић, Јакшић, Барач, Нешић 1, Радуловић 2, Андрин, Радановић 3, Митровић, Вићковић, Смиљевић 1, Радоњић 3, Гбадамаси, Влаховић, Тимотијевић. Тренер: Стефан Ћирић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић, Танкосић 1, Касум, Глигоријевић, Васин, Илић, Аџић 1, Јанковић 2, Рађен 1, Шулц 1, Гусаров, Радовић 4, Иванов, Мартиновић. Тренер: Игор Милановић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама