Vaterpolo Vaterpolo/Vesti SDCZ

Derbi na startu regionalne lige

Izvor: mojacrvenazvezda.net

Sa novim trenerom, legendom srpskog vaterpola Igorom Milanovićem novooformljeni tim Zvezde krenuo je u ovu sezonu, kako to obično biva kvalifikacijama za evropska takmičenja. U prvom krugu maksimalan učinak ali onda u drugom baš suprotno iako na domaćem terenu. No, vreme je da se ide dalje.

Zvezdin tim okupio se pre oko mesec dana, videlo se u kvalifikacijama za LŠ da je još  nedovoljno uigran ali sada će moći da se fokusiraju na regionalno i domaće takmičenje i osvajanjem titule izbore novu šansu za izlazak na evropsku scenu.

Regionalno takmičenje vaterpolisti Zvezde započinju gostovanjem večitom rivalu na Banjici. I naš večiti rival ima neuspešnu evropsku priču iza sebe. I oni imaju najviše ciljeve. Uostalom derbi je derbi, i o njegovom značaju nema potrebe da se posebno govori.

Kadrovska situacija je dobra. Petar Kasum je zbog povrede jedini propustio evropske kvalifikacije, i on je jedini neizvestan za derbi. Ali i dalje je to dobar tim, predvođen trenerom Milanovićem pored bazena i kapitenom Rađenom u bazenu. Podržimo ove momke, sa nam se može sve što se poželi!

VK Partizan – BVK Crvena zvezda
Petak, 20.9. 2019. u 20:30, SC Banjica.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama