Ватерполо Ватерполо/Вести СДЦЗ

Дерби на старту регионалне лиге

Извор: mojacrvenazvezda.net

Са новим тренером, легендом српског ватерпола Игором Милановићем новооформљени тим Звезде кренуо је у ову сезону, како то обично бива квалификацијама за европска такмичења. У првом кругу максималан учинак али онда у другом баш супротно иако нa домаћем терену. Но, време је да се иде даље.

Звездин тим окупио се пре око месец дана, видело се у квалификацијама за ЛШ да је још  недовољно уигран али сада ће моћи да се фокусирају на регионално и домаће такмичење и освајањем титуле изборе нову шансу за излазак на европску сцену.

Регионално такмичење ватерполисти Звезде започињу гостовањем вечитом ривалу на Бањици. И наш вечити ривал има неуспешну европску причу иза себе. И они имају највише циљеве. Уосталом дерби је дерби, и о његовом значају нема потребе да се посебно говори.

Кадровска ситуација је добра. Петар Касум је због повреде једини пропустио европске квалификације, и он је једини неизвестан за дерби. Али и даље је то добар тим, предвођен тренером Милановићем поред базена и капитеном Рађеном у базену. Подржимо ове момке, са нам се може све што се пожели!

ВК Партизан – БВК Црвена звезда
Петак, 20.9. 2019. у 20:30, СЦ Бањица.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама