Hokej Hokej/Vesti

Hokejaši u Istanbulu, napokon se zna i sastav

Hokejaši Crvene zvezde su danas otutovali u Istanbul gde će u okviru Kontinental Kupa od 20. do 22. septembra odmeriti snage sa klubovima iz Turske, Bugarske i sa Islanda.

Napokon su Zvezdini hokejaši, predvođeni treneroma Jovicom Rusom, mogli da izađu na led. Do duše, odradili su samo dva dana na ledu pred odlazak u Tursku, ali i to nešto znači za ove momke. Sigurni smo da će ova ekipa dati sve od sebe da nas obraduje i ove sezone, iako je po imenima sastav dosta “slabiji” u odnosu na prošlu sezonu. Ipak, onih kojih nema, bez njih se i može i mora, pa vas zato sve pozivamo da ovim momcima damo punu podršku i da dođemo na utakmice (kada krene IHL takmičenje) i podržimo ih.

Međutim, i pored tih nekih odlazaka (Gaidaš, Kulešov, Popravka, Đumić, Sabadoš), lepa vest je da je Rus Vjačeslav Čegrintsev i dalje u među crveno-belim oklopnicima, kao i da je iz ekipe Medveščaka došao Ivan Janković. Trenutno zbog privatnih obaveza sa ekipom nije prvi golman Arsenije Ranković, ali će se on kasnije pridružiti svojim saigračima. Takođe, tu su i Srđan Ristić, kao i Nikola Kerezović ali oni trenutno nisu sa ekipom u Turskoj.

Evo kako izgleda sastav Crvene zvezde (igrači i stručni štab koji su otputovali u Istanbul):

Golmani: Petar Stepanović, Jug Mitić

Igrači: Marko Brkušanin, Pavle Podunavac, Vjačeslav Čegrintsev, Ivan Janković, Ivan Anić, Uglješa Novaković, Andrija Španjević, Marko Dragović, Andrej Cvik, Mihal Daniel, Matija Vuković, Mirko Marković, Aleksa Gvozdenović, Vasilije Anđelković, Luka Vukićević, Džordž Tarakan, Antonije Mašić, Dušan Janković, Marko Mladenović i Mateja Popović.

Stručni štab: Jovica Rus, Milan Luković, Dr. Srđan Nikolić i ekonom Marijan Bradić.

Pa, neka nam je svima srećan početak nove hokejaške sezone za seniore. Ekipa našeg portala će vas redovno izveštavati o svemu što se dešava u klubu, a na našem portalu ćete imati priliku da čitate, najave, izveštaje i izjave svih relevantnih ljudi iz našeg kluba.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama