Хокеј Хокеј/Вести

Хокејаши у Истанбулу, напокон се зна и састав

Хокејаши Црвене звезде су данас отутовали у Истанбул где ће у оквиру Континентал Купа од 20. до 22. септембра одмерити снаге са клубовима из Турске, Бугарске и са Исланда.

Напокон су Звездини хокејаши, предвођени тренерома Јовицом Русом, могли да изађу на лед. До душе, одрадили су само два дана на леду пред одлазак у Турску, али и то нешто значи за ове момке. Сигурни смо да ће ова екипа дати све од себе да нас обрадује и ове сезоне, иако је по именима састав доста “слабији” у односу на прошлу сезону. Ипак, оних којих нема, без њих се и може и мора, па вас зато све позивамо да овим момцима дамо пуну подршку и да дођемо на утакмице (када крене ИХЛ такмичење) и подржимо их.

Међутим, и поред тих неких одлазака (Гаидаш, Кулешов, Поправка, Ђумић, Сабадош), лепа вест је да је Рус Вјачеслав Чегринтсев и даље у међу црвено-белим оклопницима, као и да је из екипе Медвешчака дошао Иван Јанковић. Тренутно због приватних обавеза са екипом није први голман Арсеније Ранковић, али ће се он касније придружити својим саиграчима. Такође, ту су и Срђан Ристић, као и Никола Керезовић али они тренутно нису са екипом у Турској.

Ево како изгледа састав Црвене звезде (играчи и стручни штаб који су отпутовали у Истанбул):

Голмани: Петар Степановић, Југ Митић

Играчи: Марко Бркушанин, Павле Подунавац, Вјачеслав Чегринтсев, Иван Јанковић, Иван Анић, Угљеша Новаковић, Андрија Шпањевић, Марко Драговић, Андреј Цвик, Михал Даниел, Матија Вуковић, Мирко Марковић, Алекса Гвозденовић, Василије Анђелковић, Лука Вукићевић, Џорџ Таракан, Антоније Машић, Душан Јанковић, Марко Младеновић и Матеја Поповић.

Стручни штаб: Јовица Рус, Милан Луковић, Др. Срђан Николић и економ Маријан Брадић.

Па, нека нам је свима срећан почетак нове хокејашке сезоне за сениоре. Екипа нашег портала ће вас редовно извештавати о свему што се дешава у клубу, а на нашем порталу ћете имати прилику да читате, најаве, извештаје и изјаве свих релевантних људи из нашег клуба.

Скочи на траку са алаткама