Hokej Hokej/Vesti

Veterani rade punom parom – želja je titula!

Nakon, malo je reći kontraverznog, prošlogodišnjeg prvenstva za veterane u kojem je Vojvodina osvojila titulu, iako dosta utakmica nije bilo odigrano, a takmičarska komisija ih je registrovala kao odigrane, ove sezone veterani Crvene zvezde se spremaju punom parom kako bi titulu vratili tamo gde treba da pripada – u vitrine neašeg kluba.

Istina za volju, rasporeda takmičenja još uvek nema, ali to nije sprečilo naše hokejaše da počnu sa pripremama, pa je tako danas odrađen i prvi trening na ledu. Vredno su radili Zvezdini veterani, a atmosfera je više nego pozitivna i svi su spremni da se uhvate u koštac sa protivnicima, tako da verujemo da će ove sezone veteranska Prva B liga doneti mnoštvo uzbuđenja.

Klubovi koji će nastupati (ili bi trebalo da nastupaju) u Prvoj B ligi (ako i tu Savez nešto ne promeni) su: Crvena zvezda, Vojvodina, Spartak, Drvene nogice i Partizan.

Naši crveno-beli oklopnici bi ove sezone trebalo da nastupe u sledećem sastavu:

Golmani: Tomić, Luković, Mihajlović, Nikolić

Bekovi: Kravljanac, Crnoglavac, Mihajlović, Bubnić, Radović

Napad (nikad jači): Rus,, Tatić, Danon, Juloski, Šišić, Pavićević (kapiten), Radosavljević, Šarac, Raković, Ristić, Zečević, Jokić, Šijaković

Trener: Zoran Mitrović

Ekipa CZBG portala želi našim hokejaškim veteranima puno sreće, a vas (dragi čitaoci) redovno ćemo obaveštavati o svim događanjima vezano ne samo za veterane, nego i sve selekcije našeg hokejaškog kluba.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama