Хокеј Хокеј/Вести

Ветерани раде пуном паром – жеља је титула!

Након, мало је рећи контраверзног, прошлогодишњег првенства за ветеране у којем је Војводина освојила титулу, иако доста утакмица није било одиграно, а такмичарска комисија их је регистровала као одигране, ове сезоне ветерани Црвене звезде се спремају пуном паром како би титулу вратили тамо где треба да припада – у витрине неашег клуба.

Истина за вољу, распореда такмичења још увек нема, али то није спречило наше хокејаше да почну са припремама, па је тако данас одрађен и први тренинг на леду. Вредно су радили Звездини ветерани, а атмосфера је више него позитивна и сви су спремни да се ухвате у коштац са противницима, тако да верујемо да ће ове сезоне ветеранска Прва Б лига донети мноштво узбуђења.

Клубови који ће наступати (или би требало да наступају) у Првој Б лиги (ако и ту Савез нешто не промени) су: Црвена звезда, Војводина, Спартак, Дрвене ногице и Партизан.

Наши црвено-бели оклопници би ове сезоне требало да наступе у следећем саставу:

Голмани: Томић, Луковић, Михајловић, Николић

Бекови: Крављанац, Црноглавац, Михајловић, Бубнић, Радовић

Напад (никад јачи): Рус,, Татић, Данон, Јулоски, Шишић, Павићевић (капитен), Радосављевић, Шарац, Раковић, Ристић, Зечевић, Јокић, Шијаковић

Тренер: Зоран Митровић

Екипа ЦЗБГ портала жели нашим хокејашким ветеранима пуно среће, а вас (драги читаоци) редовно ћемо обавештавати о свим догађањима везано не само за ветеране, него и све селекције нашег хокејашког клуба.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама