Фудбал Фудбал/Вести

Милојевић: Очекујем сјајну подршку

Извор: СД Црвена звезда

Црвена звезда ће у суботу од 18 часова, у оквиру осмог кола Суперлиге Србије дочекати Инђију на стадиону „Рајко Митић“. Шеф стручног штаба нашег тима, Владан Милојевић, истакао је да очекује занимљиву утакмицу, а затим и позвао навијаче да у што већем броју дођу на стадион и подрже његове изабранике.

Очекујем занимљиву утакмицу у суботу. Инђија је квалитетан тим који тежи лепом фудбалу, али знају да играју и на резултат. Заслужено су ушли у Суперлигу и мислим да су требали да освоје више бодова у уводним колима. Базирају се на колективу, тактички су одлични и похвалио бих колегу Благојевића који ради сјајан посао и има континуитет у раду, што је битно за сваког тренера. Имају одређене механизме у игри којих се држе и врло су дисциплиновани. Сигуран сам да ће навијаћи доћи у великом броју да нас подрже и да се “припреме” за европске утакмице – рекао је Милојевић.

Шеф стручног штаба нашег тима осврнуо се и на репрезентативну паузу која је иза нас и због које на тренинзима није могао да рачуна на Борјана, Станковића, Гобељића, Дегенека, Петровића и Крстовића.

Радује ме што сам на јучерашњем тренингу имао све играче на располагању. Они који су имали проблема са повредама се враћају у тренажни процес и већ од понедељка ћу моћи да рачунам на све расположиве снаге. Гобељић има проблема са повредом, али верујем да ће наш медицински тим да реагује на прави начин и санира повреду. Борјан и Дегенек су дошли након напорног пута, али радује ме то што су увек спремни да тренирају и то говори о њиховом професионализму. Играчи који нису имали обавезе у националним тимовима су се одморили и спремни смо за све изазове до следеће репрезентативне паузе. Имамо доста обавеза у наредном периоду, очекују нас тешки дуели и распоред у ком ћемо практично на свака три дана играти утакмице – истакао је Милојевић.

Црвена звезда је у завршници прелазног рока ангажовала Раџива ван ла Пару, чиме је наш тим добио још једно појачање у навали.

Раџив долази из тренажног процеса, такмичио се и спреман је за утакмице. Очекујем да сутра дебитује и да се полако имплементира у нашу игру. Драго ми је што смо га довели, био је једна од наших жеља за позицију крила и захвалио бих се спортском директору Мркели и генералном директору Терзићу на томе што су успели да га ангажују. Доласком њега и Гарсије добили смо сасвим нову димензију у игри, имаћемо хитрину у завршници и управо је то оно што смо тражили. Квалитетан је играч и само од њега зависи колико ће показати у нашем клубу – завршио је Милојевић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама