Fudbal Fudbal/Vesti

Sve informacije o pretprodaji paketa karata za Ligu šampiona

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

U ponedeljak 9. septembra 2019. počinje pretprodaja paketa karata za grupnu fazu Lige šampiona koja uključuje sve tri utakmice koje će naš klub odigrati na Stadionu „Rajko Mitić“, protiv Bajerna, Totenhema i Olimpijakosa.

Cene paketa karata su sledeće:

Sever: 12,000 dinara,
Jug: 12,000 dinara,
Istok bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 24,000 dinara,
Istok centar (sektori 3, 4 i 5): 30,000 dinara,
Zapad bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 30,000 dinara,
Zapad centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 36,000 dinara,
VIP zapad: 60,000 dinara,
VIP 1: 90,000 dinara,
VIP Galerija: 90,000 dinara.

Tokom prva tri dana pretprodaje, dakle u ponedeljak 9. septembra, utorak 10. septembra i sredu 11. septembra 2019. karte mogu kupiti samo vlasnici sezonskih karata za ovu godinu ne računajući vlasnike besplatnih i sponzorskih sezonskih karata koji nemaju mogućnost kupovine karata u pretprodaji i na njih se ne odnosi nijedna od ovde navedenih pogodnosti. Porodične sezonske karte, uključujući nosioca i dodatne karte za decu ne tretiraju se kao besplatne i imaju sva prava koja imaju vlasnici sezonskih karata.

Svim vlasnicima sezonskih karata uključujući i porodične karte, automatski će biti napravljene rezervacije u sistemu za “njihova” mesta u sistemu uz popust od 50% na cenu karte određenu za taj sektor.

Dodatno, vlasnici sezonskih karata mogu kupiti još dva paketa karata po punoj ceni uz ostvarivanje prioriteta za kupovinu karata u istom sektoru za koji važi sezonska karta, naravno sa idejom da se omogući kupovina paketa karata za mesta pored onog na koje glasi sezonska karta gde god je to moguće. Usled ograničenog kapaciteta, vlasnici sezonskih karata za sektor VIP zapad ne mogu kupovati dodatne pakete karata u tom sektoru.

Posebna pogodnost spremna je za najmlađe “sezonce” koji imaju sezonske karte u okviru porodičnog paketa (kartice sa slikom deteta), koji će paket karata za Ligu šampiona moći da preuzmu besplatno, uz paket karata koji kupi vlasnik sezonske karte, nosilac paketa. Napominjemo da su ove karte personalizovane i da ih za ulazak na stadion mogu koristiti samo deca koja su vlasnici sezonskih karata. Takođe, besplatne karte je neophodno preuzeti u istom momentu kada paket karata kupuje nosilac paketa.

Vlasnici sezonskih karata rezervisane pakete karata za svoja mesta sa popustom mogu kupiti i putem interneta na sajtu www.iticket.rs na sličan način kako je to bilo moguće za utakmicu protiv ekipe Jang bojs. Ovo se odnosi i na besplatne pakete za decu u okviru porodičnih paketa. Detaljno uputstvo će biti poslato elektronskom poštom svim „sezoncima“ koji su prilikom kupovine sezonske karte ostavili svoju adresu. Pomenute dodatne pakete karata za vlasnike sezonskih karata koji se kupuju po punoj ceni moguće je kupiti samo na blagajni stadiona. Naravno, moguće je kupiti rezervisanu kartu na internetu a dodatne karte naknadno, na blagajni stadiona.

Svi vlasnici sezonskih karata imaju pravo da promene sektor ili tribinu i zadrže popust na račun sezonske karte ukoliko prelaze na sektor ili tribinu za koje je cena paketa karata niža od one koja važi za sektor za koji važi sezonska karta. Ova promena moguća je samo na blagajni stadiona. Preduslov za ovu promenu je da u sektoru u koji se želi preći postoje slobodna mesta u momentu kupovine pa pozivamo sve vlasnike sezonskih karata da tokom prva tri dana izvrše kupovinu paketa. Besplatni paketi karata za decu na osnovu porodičnih sezonskih karata mogu biti izdati samo za sektore za koje važi sezonska karta. Nije moguća promena sektora ili tribine za sektor ili tribinu za koje je cena paketa karata veća od one koja važi za sektor za koji važi sezonska karta.

Pretprodaja karata za članove kluba kreće u četvrtak 12. septembra i traje tri dana, dakle u petak 13. septembra i subotu 14. septembra 2019. godine. U ovoj fazi jedan šalter će biti namenjen vlasnicima sezonskih karata a svi ostali članovima kluba.

Svi članovi kluba mogu da kupe jedan paket karata za tribinu po želji, u skladu sa raspoloživošću u momentu kupovine uz popust od 20%. Ovaj popust se ne odnosi na članove kluba koji poseduju i sezonsku kartu jer oni već imaju pravo da kupe jednu kartu sa popustom od 50%. Pravo preče kupovine karata u fazi pretprodaje važi za sve kategorije članstva (Standard, Junior plus, Junior) koji su imali aktivno članstvo na dan 4. septembra 2019. u 17 časova uz napomenu da članovi iz kategorije Junior kartu mogu kupiti samo ukoliko istovremeno kartu kupuje i član iz kategorije Standard, odnosno punoletna osoba u skladu sa važećim zakonima.

Iz tehničkih razloga, usled naknadno odobrenog popusta, kupovina karata za članove kluba u pretprodaji neće biti moguća preko interneta.

Sve rezervacije i pravo preče kupovine na način kako je to opisano gore važe do kraja dana u subotu 14. septembra 2019.

Preostala mesta na stadionu biće na raspolaganju u fazi slobodne prodaje koja će se odvijati na internetu na sajtu www.iticket.rs a blagajne stadiona za tu fazu prodaje će biti otvorene najranije 16. septembra 2019.

Radno vreme blagajne stadiona u obe faze prodaje (pretprodaja i slobodna prodaja) je od 10 do 18 časova.

Plaćanje na blagajni je moguće gotovinom i platnim karticama iz sistema Dina, Viza i MasterKard što uključuje i mogućnost plaćanja na rate za kreditne kartice Viza i MasterKard prema uslovima određenim od strane komercijalne banke kupca koja je izdavalac kartice. Molimo kupce koji plaćaju gotovinom da pripreme tačan iznos.

Plaćanje na sajtu iTicket moguće je karticama iz sistema Viza, MasterKard, Maestro, AmEks i Dina. Kupci koji prilikom onlajn plaćanja koriste kreditne kartice Banke Inteza mogu odabrati da pakete karata plate na najviše tri rate.

Kupovina karata na blagajni stadiona u fazi pretprodaje moguća je uz sezonsku kartu za tekuću sezonu kao i novu člansku kartu sa tri zvezdice i kvadratnim QR kodom ispod podataka o članu na zadnjoj strani kartice.

Prilikom prodaje će biti korišćeni skeneri za očitavanje QR kodova sa kartica pa je neophodno da kupac ima karticu kod sebe.

Jedan kupac može kupiti do 4 paketa karata tako da je moguće poneti članske ili sezonske karte prijatelja i kupiti karte za njih uz pokazivanje kopije ličnog dokumenta vlasnika članske ili sezonske karte. Kao kopija se priznaju kopija na papiru ili slika ličnog dokumenta na mobilnom telefonu.

Tokom prodaje paketa karata za Ligu šampiona Servis za članstvo će raditi sa istim radnim vremenom kao i blagajne stadiona.

Članovi kluba koji su imali važeće članstvo zaključno sa 4. septembrom 2019. godine u 17 časova a nisu im ranije izdate nove kartice mogu ih zameniti besplatno u Servisu za članstvo. Članovi kojima je već izdata nova članska karta a potrebna im je kopija radi ostvarenja popusta mogu je dobiti po ceni od 200 dinara. Kopiju članske karte može dobiti bilo koje lice uz navođenje broja članske karte člana i pokazivanje kopije ličnog dokumenta člana – na papiru ili na mobilnom telefonu.

Imajući u vidu pomenuti uslov za ostvarenje prednosti i popusta pri kupovini karata, Servis za članstvo će do 16. septembra 2019 raditi po izmenjenom režimu rada – učlanjenje u klub kao i obnova članstva će biti mogući ali nove članske karte neće biti izdavane sve do 16. septembra 2019.

Nove članske karte u periodu 5 – 14. septembar će biti izdate samo sledećim članovima:

– Svima koji su se učlanili ili obnovili članarinu putem interneta pre 4. septembra u 17 časova po srpskom vremenu – kartice će biti isporučene na način odabran pri kupovini.

– Svima koji su se učlanili ili obnovili članarinu u Red Star Šopu zaključno sa 4. septembrom u 17 časova.

– Svima koji su plaćanje članarine izvršili opštom uplatnicom ili uplatom iz inostranstva na kojima je 4. septembar datum slanja naloga za plaćanje.

– Svim članovima koji su uplatu izvršili u periodu 1. januar – 30. jun 2019 i kojima je po tom osnovu aktivna članarina a koji nisu do sada preuzeli svoju novu člansku kartu.

– Malom broju članova kojima je iz tehničkih razloga izdata nova članska karta sa bar kodom umesto QR koda.

Svim ostalim članovima, članske karte će biti pripremljene za podizanje počevši od 16. septembra. Članovima koji su odabrali isporuku na kućnu adresu prilikom uplate članarine, pošiljke će biti poslate tokom te nedelje.

Prikaz cena karata sa popustom za vlasnike sezonskih karata tokom faze pretprodaje:

Sever: 6,000 dinara,
Istok bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 12,000 dinara,
Istok centar (sektori 3, 4 i 5): 15,000 dinara,
Zapad bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 15,000 dinara,
Zapad centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 18,000 dinara,
VIP zapad: 30,000 dinara,
VIP 1: 45,000 dinara,
VIP Galerija: 45,000 dinara
Dodatne sezonske karte za decu u okviru porodičnog paketa: besplatno

Prikaz cena karata sa popustom za članove kluba tokom faze pretprodaje:

Sever: 9,600 dinara,
Jug: 9,600 dinara,
Istok bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 19,200 dinara,
Istok centar (sektori 3, 4 i 5): 24,000 dinara,
Zapad bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 24,000 dinara,
Zapad centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 28,800 dinara,

U VIP sektorima stadiona nije moguće ostvariti popust na osnovu članstva u klubu.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama