Fudbal Fudbal/Vesti

Popust na cene paketa karata za LŠ i za članove

Izvor: SD Crvena zvezda

Na inicijativu članstva, FK Crvena zvezda odlučio je da svim članovima koji su na današnji dan, 4. septembra 2019. u 17 časova, imali aktivno članstvo i koji ne koriste popust na osnovu sezonske karte, odobri popust od 20% na cene paketa karata za grupnu fazu Lige šampiona u kojoj će se naš klub sastati sa ekipama Bajerna, Totenhema i Olimpijakosa.

Svaki takav član će u fazi pretprodaje moći da kupi jedan paket karata za tribinu po želji, u skladu sa raspoloživošću u momentu kupovine, po sledećim cenama:

Sever: 9,600 dinara,

Jug: 9,600 dinara,

Istok bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 19,200 dinara,

Istok centar (sektori 3, 4 i 5): 24,000 dinara,

Zapad bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 24,000 dinara,

Zapad centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 28,800 dinara,

U VIP sektorima stadiona nije moguće ostvariti popust.

Popust važi za sve kategorije članova (Standard, Junior plus i Junior) ali podsećamo da članovi iz kategorije Junior kartu mogu kupiti samo ukoliko u istom momentu kartu kupuje i član iz kategorije Standard, u skladu sa važećim zakonima.

Ovaj popust se odnosi samo na jedan paket karata koji kupuju aktivni članovi koji nisu vlasnici sezonskih karata. Podsećamo da vlasnici sezonskih karata imaju popust od 50% na svoje mesto i oni ne mogu koristiti popust na račun članske karte.

Posebna pogodnost spremna je za naše najmlađe sezonce – sva deca koja imaju porodične karte za zapadnu i istočnu tribinu (sezonske karte sa slikom) dobiće besplatno po paket karata uz paket karata koji kupi vlasnik sezonske karte, nosilac paketa. Napominjemo da su ove karte personalizovane i da ih za ulazak na stadion mogu koristiti samo deca koja su vlasnici sezonskih karata.

Popust na cene paketa karata za članove kluba mogu ostvariti samo članovi sa novom članskom kartom sa tri zvezdice i kvadratnim QR kodom ispod podataka o članu na zadnjoj strani kartice. Članovi kluba koji su imali važeće članstvo zaključno sa 4. septembrom 2019. godine u 17 časova a nemaju nove kartice mogu ih zameniti u Servisu za članstvo.

Iz ovog razloga, Servis za članstvo će počevši od 5. septembra 2019 do 16. septembra 2019 raditi po izmenjenom režimu rada – učlanjenje u klub kao i obnova članstva će biti mogući ali nove članske karte neće biti izdavane sve do 16. septembra 2019.

Nove članske karte u periodu 5 – 15. septembar će biti izdate samo sledećim članovima:

– Svima koji su se učlanili ili obnovili članarinu putem interneta pre 4. septembra u 17 časova po srpskom vremenu – kartice će biti isporučene na način odabran pri kupovini

– Svima koji su se učlanili ili obnovili članarinu u Red Star Šopu zaključno sa 4. septembrom u 17 časova

– Svima koji su plaćanje članarine izvršili opštom uplatnicom ili uplatom iz inostranstva na kojima je 4. septembar datum slanja naloga za plaćanje

– Svim članovima koji su uplatu izvršili u periodu 1. januar – 30. jun 2019 i kojima je po tom osnovu aktivna članarina a koji nisu do sada preuzeli svoju novu člansku kartu

– Malom broju članova kojima je iz tehničkih razloga izdata nova članska karta sa bar kodom umesto QR koda

Svim ostalim članovima, članske karte će biti pripremljene za podizanje počevši od 16. septembra. Članovima koji su odabrali isporuku na kućnu adresu prilikom uplate članarine, pošiljke će biti poslate tokom te nedelje.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama