.

Omladinci remizirali, kadeti izgubili… – rezultati mlađih selekcija Crvene zvezde

Proteklog vikenda su talenti koji stasavaju iza juga Marakane na sedam ligaških susreta ostvarili četiri pobede, jedan remi i dva poraza.
850milik.JPG

U okviru šestog kola Omladinske lige Srbije, juniori našeg kluba koje trenira Slavoljub Đorđević remizirali su protiv kruševačkog Napretka (0:0), iako su tokom 90 minuta bili bolji rival i imali izgledne prilike da dođu do sva tri boda. S druge strane, talenti rođeni 2001. i 2002. godine koji stasavaju u našem B-timu savladali su ekipu Internacionala rezultatom 2:1, a pogotke su postigli Milisavljević i Pupović.

1. Brodarac- 6 pobeda- 18 bodova

2. Čukarički- 4 pobede, 1 remi, 1 poraz- 13 bodova

3. Partizan- 4 pobede, 1 remi, 1 poraz- 13 bodova

4. Crvena zvezda- 3 pobede i 3 remija- 12 bodova

——————————————————————

9. Grafičar- 2 pobede, 1 remi i 3 poraza- 7 bodova

Izabranici Marka Neđića izgubili su od Čukaričkog u petom kolu Kadetske lige Srbije rezultatom 3:2, i dok je prvi pogodak autogol defanzivca “brđana”, drugi gol za naš tim delo je Miletića koji je snažnim udarcem sa distance kao i u prošlom kolu protiv Vojvodine postigao fenomenalan pogodak. Kadeti Grafičara, naše filijale, svoju utakmicu igraju u sredu od 19 časova protiv Brodarca.

1. Radnički Niš- 4 pobede i 1 remi- 13 bodova

2. Čukarički- 4 pobede i 1 poraz- 12 bodova

3. Kiker- 4 pobede i 1 poraz- 12 bodova

4. Crvena zvezda- 3 pobede, 1 remi i 1 poraz- 10 bodova

—————————————————————————————–

8. Grafičar- 2 pobede, 1 remi i 1 poraz- 7 bodova (utakmica manje)

Mlađi omladinci našeg kluba koji se takmiče u okviru Lige Beograda grupe A poraženi su na gostovanju od Zemuna rezultatom 4:0. Dok je utakmica mlađih omladinaca naše filijale Grafičara odložena zbog turnira u Italiji na kom su puleni Miloša Bojanića završili učešće u četvrtfinalu.

Naši mlađi kadeti su se juče u toku dana vratili sa turnira u Bugarskoj na kom su završili kao drugoplasirani, te je zbog toga utakmica protiv Voždovca odložena. Ipak, mlađi kadeti Grafičara su u okviru prvog kola beogradske Lige grupa B ostvarili ubedljivu pobedu protiv IMT-a rezultatom 5:1, a golove za našu filijalu postigli su Jovanović, Urošević, Đuričić i Markov koji je bio dvostruki strelac.

Takmičenje su započeli i naši mlađi pioniri. Puleni Milorada Vilotića su u trećem kolu Lige mlađih pionira grupa A ostvarili trijumf protiv Voždovca rezultatom 4:0, a pogotke su postigli Đorđević, Stojković, Kostić i Ramadani. Naši biseri koji nastupaju kao Crvena zvezda B su takođe odigrali prvu utakmicu u okviru Lige mlađih pionira grupa B i ubedljivo savladali IMT rezutltatom 5:0, dvostruki strelac bio je Đurišić, a pogotke su postigli i Popović, Cerović i Vasilov.

Narednog vikenda startuju Lige mlađih pionira, kao i Lige petlića u kojima će naši biseri pokušati da ostvare što bolje rezultate.

Izvor: FK Crvena zvezda

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama