Фудбал Фудбал/Вести

Цене пакета улазница за Лигу шампиона, сезонцима 50% попуста

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

ФК Црвена звезда одредио је цене пакета улазница за групну фазу Лиге шампиона у којој ће наш клуб одмерити снаге са Бајерном, Тотенхемом и Олимпијакосом.

Пакет укључује карте за сва три меча који ће бити одиграни на Стадиону “Рајко Митић” а цене су следеће:

Север: 12,000 динара,
Југ: 12,000 динара,
Исток бок (сектори 1, 2, 6 и 7): 24,000 динара,
Исток центар (сектори 3, 4 и 5): 30,000 динара,
Запад бок (сектори 1, 2, 6 и 7): 30,000 динара,
Запад центар (сектори 3, 4 и 5, редови 1-22): 36,000 динара,
ВИП запад: 60,000 динара,
ВИП 1: 90,000 динара,
ВИП Галерија: 90,000 динара.

Плаћање је могуће готовином и платним картицама а с обзиром да се ради о пакетима карата за три утакмице клуб је омогућио и куповину карата на рате платним картицама.

У фази претпродаје која почиње у понедељак 9. септембра и траје до недеље 15. септембра 2019., карте могу купити само власници сезонских карата за текућу сезону као и активни чланови клуба који поседују нову чланску карту са грбом са три звездице. Чланови клуба са важећом чланарином који немају нову чланску карту могу је бесплатно добити у просторијама Сервиса за чланство.

Свим власницима сезонских карата укључујући и породичне карте, аутоматски ће бити направљене резервације у систему за “њихова” места уз попуст од 50% на цену карте одређене за тај сектор. Ове резервације се не односе на власнике бесплатних и спонзорских сезонских карата.

Додатно, власници сезонских карата могу купити још један пакет карата по пуној цени уз остваривање приоритета за куповину карата у истом сектору за који важи сезонска карта, наравно са идејом да се омогући куповина пакета карата за место поред оног на које гласи сезонска карта где год је то могуће.

Због ограниченог капацитета, власници сезонских карата за ВИП Запад не могу купити додатни пакет у том сектору. Из тог разлога биће омогућена промена сектора или трибине при чему би остао важећи принцип да власник сезонске карте један пакет купује са 50% попуста а други по пуној цени. Ова могућност је на располагању и власницима сезонских карата за све остале трибине и секторе.

Сви активни чланови клуба могу купити по један пакет карата по пуној цени за трибину по избору у складу са расположивошћу у моменту куповине. Ова могућност важи и за већ поменуте власнике сезонских карата који практично могу купити до три пакета карата – два на рачун сезонске карте (један са попустом од 50% и један по пуној цени за тај сектор) и један на рачун чланске карте за трибину по избору.

Право прече куповине важи за све категорије чланства уз напомену да чланови из категорије Јуниор карту могу купити само уколико истовремено карту купује и члан из категорије Стандард, односно пунолетна особа у складу са важећим законима.

Све резервације и право прече куповине на начин како је то описано горе важе до недеље 15. септембра. Слободна продаја пакета карата за Лигу шампиона за купце који нису чланови клуба креће у понедељак 16. септембра.

Продаја карата ће бити могућа на благајни стадиона као и путем интернета – све појединости везано за радно време благајне и могућности онлајн продаје ће бити објављене током ове недеље.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Who's Online

Скочи на траку са алаткама