Fudbal Fudbal/Vesti

Zvezda otkupila Degenekov ugovor

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

FK Crvena zvezda otkupio je ugovor Miloša Degenka, tako da će borbeni štoper u naredne četiri godini biti fudbaler crveno-belih.

Vest koja raduje sve zvezdaše jeste ta da Degenek više neće nastupati za crveno-bele kao pozajmljen igrač, jer je srpski šampion od danas vlasnik njegovog ugovora. Od povratka u Zvezdu ovog leta Degenek je igrao kao pozajmljen igrač Al Hilala. To više neće biti slučaj, a radost zbog ovakvog razvoja događaja nije krio ni Degenek.

– Presrećan sam što smo sve rešili pa sada mogu da kažem da sam u potpunosti Zvezdin igrač, iako je to u mom srcu tako od prvog dana kada sam kročio na Marakanu. Svi ste videli koliko sam želeo da se vratim u crveno-bele redove, po svaku cenu, tako da možete da zamislite koliko sam sada srećan. Očekuje nas uzbudljiva jesen u Evropi, kao i u domaćem takmičenju i nadam se da će je svi zvedaši dugo pamtiti po velikom uspehu. Ja sam tu da dam sve od sebe, kao što sam uvek do sada i radio i da na terenu sa svojim saigračima ginem za našu Zvezdu – poručio je Degenek.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama