Фудбал Фудбал/Вести

Звезда откупила Дегенеков уговор

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

ФК Црвена звезда откупио је уговор Милоша Дегенка, тако да ће борбени штопер у наредне четири години бити фудбалер црвено-белих.

Вест која радује све звездаше јесте та да Дегенек више неће наступати за црвено-беле као позајмљен играч, јер је српски шампион од данас власник његовог уговора. Од повратка у Звезду овог лета Дегенек је играо као позајмљен играч Ал Хилала. То више неће бити случај, а радост због оваквог развоја догађаја није крио ни Дегенек.

– Пресрећан сам што смо све решили па сада могу да кажем да сам у потпуности Звездин играч, иако је то у мом срцу тако од првог дана када сам крочио на Маракану. Сви сте видели колико сам желео да се вратим у црвено-беле редове, по сваку цену, тако да можете да замислите колико сам сада срећан. Очекује нас узбудљива јесен у Европи, као и у домаћем такмичењу и надам се да ће је сви зведаши дуго памтити по великом успеху. Ја сам ту да дам све од себе, као што сам увек до сада и радио и да на терену са својим саиграчима гинем за нашу Звезду – поручио је Дегенек.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама