Vaterpolo Vaterpolo/Izveštaji SDCZ

Zvezdini vaterpolisti ubedljivi protiv Galatasaraja

Izvor: SDCZ, zvanični sajt

Vaterpolisti Crvene zvezde uspešno su započeli novu sezonu pošto su u 1. kolu prvog kvalifikcaionog turnira za Ligu šampiona, koji se održava u Šapcu, ubedljivo savladali turski Galatasaraj rezultatom 13:2.

Crveno-beli su silovito započeli meč i već posle prvih osam minuta vodili sa 4:0 golovima Tankosića, Jankovića, Gusarova i Ilića. Marko Radović se upisao u strelce polovinom druge četvrtine, a na poluvremenu Zvezda je drugim golom Marka Jankovića vodila sa 6:0.

Ekipa Igora Milanovića je nastavila sa odličnom igrom i u trećoj četvrtini. Ubrzo je bilo 9:0 posle golova Radovića, Vukićevića i Adžića. Naši vaterpolisti su prvi gol primili u 26. minutu, da bi potom sa tri gola, dva Gusarova i jednim Tankosića, došli do dvocifrene prednosti od 12:1. Do kraja meča oba tima su postigla po gola, a Miloš Vukićević je postavio konačan rezultat – 13:2.

U petak prepodne na programu su mečevi 2. kola, a Crvena zvezda će se sastati sa rumunskom Oradeom u 9.30 časova.

CRVENA ZVEZDA – GALATASARAJ 13:2 (4:0, 2:0, 3:0, 4:2)

Šabac – Gradski bazen. Sudije: Gabriela Varkonji (Mađarska) i Andrej Laginja (Slovenija). Igrač više: Crvena zvezda 6(1), Galatasaraj 11(1).

CRVENA ZVEZDA: Mišović, Tankosić 2, Kasum, Šulc, Vasin, Ilić 1, Adžić 1, Janković 2, Rađen, Vukićević 2, Gusarov 3, Radović 2, Ivanov. Trener: Igor Milanović.

GALATASARAJ: Kil, Isčan, Oguzčan, Ferik, Gorseval, Gulenc, Dilek, Turan, Senemoglu, Ozbek, Krstić 1, Akaja 1, Guclu.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama