Fudbal Fudbal/Vesti

Marin: Zaslužili smo da igramo Ligu šampiona

Kapiten Crvene zvezde Marko Marin nije krio zadovoljstvo povodom prolaska Crvene zvezde u grupnu fazu najelitnijeg evropskog takmičenja.
850-fadsh-hdsa.jpg

– Stadion, naši navijači i cela država zaslužili su da Crvena zvezda igra Ligu šampiona i da najveće evropske ekipe dođu na Marakanu. Mi smo dali sve od sebe, posle dve nedelje odmora, od prvog kola kvalifikacija, fokus nam je bio samo na ulazak u Ligu šampiona i uspeli smo u tome – izjavio je naš kapiten.

Nije bilo lako Zvezdinom mađionačaru koji je predvodio naše hrabre momke do uspeha u ovim kvalifikacijama.

– Bilo je teško igrati večeras, ali mi smo u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona i normalno je da je uvek neizvesno na terenu. Nismo ni očekivali da ćemo imati laku partiju. Taktički smo dobro odigrali prvo poluvreme, nisam siguran da li su uopšte gosti imali priliku za gol. Borili smo se i čekali smo priliku do tog 60. minuta. Rodić je fantastično istrčao, a Vukanović postigao odličan gol. Krajem prvog i početkom drugog poluvremena ekipa Jang bojs bila je agresivnija, ali smo uspeli da se odbranimo i da zasluženo uđemo u Ligu šampiona – zaključio je Marin.

Izvor: FK Crvena zvezda

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama